arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim. yumurtalıklarımda yaklaşık 4 cm büyüklüğünde çikolata kisti var. buna rağmen hamile kalmayı başardım. ancak ben normal doğum yapmak istiyorum doktorum büyük ihtimalle sezeryan diyo. doğum esnasında kistide almak için. ama ben sonra ameliyat olamak istiyorum yani normal doğum olsun istiyorum bu mümkün mü bana net bir cevap yazarmısınız.. çok kafam karışık mirmirmirmir
arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim. yumurtalıklarımda yaklaşık 4 cm büyüklüğünde çikolata kisti var. buna rağmen hamile kalmayı başardım. ancak ben normal doğum yapmak istiyorum doktorum büyük ihtimalle sezeryan diyo. doğum esnasında kistide almak için. ama ben sonra ameliyat olamak istiyorum yani normal doğum olsun istiyorum bu mümkün mü bana net bir cevap yazarmısınız.. çok kafam karışık mirmirmirmir
bende de vardı 7 cm lik çikoılata kisti
dr normal olsun diye çok uğraştı ama olmadı
kisti sezeryende almadı riskli olur dedi
2.çocuk düşünürsen aldırmanı tavsiye etmem dedi
çünkü kist alınırsa 2. gebe kalmam çok zor olurmuş
2.doğumunu yap ondan sonra laparoskopi ile alırız dedi
şimdi oğlum 2 yaşında 4,5 ay sonra düşünüyorum 2 bebeğide
allah nasip kısmet ederse
arkadaşım istanbulda hangi dr a gidiyorsun.hastanesi veya muayenehanesini de belirterek yazarsan sevinirim
segiliboncuk ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. sultanbeylide Özel Saygı hastanesi var oraya gidiyorum doktorumunadı nihan çetin.. çok memnunum. hem motive ediyor hemde çok fazla ilgileniyor..
konuma cevap yazan arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.. önerileriniz benim için çok önemliydi arkadaşlar sağolun. çok ii geldi..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
canım senin bu yazın inan bana umut ışığı oldu.. bende de çikolata kisti var ama 16 aydır hamile kalamıyorum.. eğer bu ayda hamile kalamazsam aşılama yapılacak.. o da olmazsa ameliyat olmadan tüp bebek yaptıracağız... ama senin mesajını okuyunca içime bir umut ışığı doğdu. rabbim isteyen herkese bebek versin.. sende sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?