• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kistim mi var yardım edin

lola13

29.10.2010 :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
680
10
68
İzmir
kızlar adetlerim feci ağrılı geciyo artık bi yerleri tekmeliyorum o derece küçükken doktora gitmiştik doktor küçük kistler var ama önemsiz demişti çikolata kistinden mi bahsetti acaba:S zararsız demişti şimdi cok korkuyorum gidip muayne olmaya ya var derse naparım diye bebekleri cok seviyorum daha evli değilim böle bişeyi kaldırabilirmiyim:S sevgilim biliyo hayırlısıyla seneye yaza nişanımız olucak ama olsun bizde evlat ediniriz tarzında şeyler söylüyo ama kim isterki böyle bi şeyi:S ne yapmalıyım cok korkuyorum..

kızlar adetlerim feci ağrılı geciyo artık bi yerleri tekmeliyorum o derece küçükken doktora gitmiştik doktor küçük kistler var ama önemsiz demişti çikolata kistinden mi bahsetti acaba:S zararsız demişti şimdi cok korkuyorum gidip muayne olmaya ya var derse naparım diye bebekleri cok seviyorum daha evli değilim böle bişeyi kaldırabilirmiyim:S sevgilim biliyo hayırlısıyla seneye yaza nişanımız olucak ama olsun bizde evlat ediniriz tarzında şeyler söylüyo ama kim isterki böyle bi şeyi:S ne yapmalıyım cok korkuyorum..

bu ne telaş canım ya daha doktora bile gidip teşhisi koydurmamışsın ayrıca çikilota kistin varsa bile bu kistle hamile kalan birçok insan var diyelimki olmadı ilaç tedavisi olursun olmadı laproskopiyle aldırırsın yinemi olmadı aşıla yinemi olmadı tüp bebek yani daha nişanlanmamışsın bile hemen evlatlık düşünmüşsünüz yapmayın böyle bence nişanlınlada çocuğum olmazsa falan tarzında konuşmalar yapma yok öyle bişey herşeyin çaresi var artık

ailesi her cocuk gördüğündü üzerimizde hayal kuruyo bende söleme gereğinde bulundum.. ne biliyim cok taktım ya gidemiyorum doktora duymaktan korkuyorum

ailesi her cocuk gördüğündü üzerimizde hayal kuruyo bende söleme gereğinde bulundum.. ne biliyim cok taktım ya gidemiyorum doktora duymaktan korkuyorum

arkadaşm çok alemsn walla
kistinin olma ihtimali var kısır olma ihtimalin değil :9:
oda şuan için bir ihtimal yani kesin teşhis bile değil..
benm her iki yumurtalığımda ciddi boyutta çikolata kistim mevcut ve çk şükr Allaha şuan 3,5 aylık hamileyim..
hemen doktora git ve nedenini öğren ağrılarının belki başka bişidir. kist bile olsa çoğu insanda var bu zaten..
en azndan basit kist mi çikolata kistimi onu öğrenir evlenmeden tedavine başlarsn.
daha evlenmeden çocuğm olmayacak, evlatlk vs demeye başlamanz çk yanlş
Allah gönlüne göre versn..

forumda o kadar cok okudumki bu yüzden hamile olamayan pskolojim bozuldu ya resmen gülmeyin:D kurdum vala günlerdir en iyisi doktora gitmek buarada cok sevindim canım hayırlısı olsun bebeğin allah uzun ömürler versiiinnn

Back