B bozi79 Nirvana Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2008 16 0 45 13 Ocak 2009 Konu Sahibi bozi79 #1 Merhaba arkadaşlar çikolata kisti 5 cm olduğu için alınması gerekiyor dedi dr.Ardından hamile kalmam içinse Tüp bebek önerdi.Ne yapmalıyım bilmiyorum?
Merhaba arkadaşlar çikolata kisti 5 cm olduğu için alınması gerekiyor dedi dr.Ardından hamile kalmam içinse Tüp bebek önerdi.Ne yapmalıyım bilmiyorum?
beyel Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2009 257 0 28 Ocak 2009 Konu Sahibi bozi79 #2 bende de aynı sorun var benimde çikolata kistim sağ over de 5 cm bana da ameliyat dedi.soğan kürünü ben de merak ediyorum.bilgi sahibi olan varsa
bende de aynı sorun var benimde çikolata kistim sağ over de 5 cm bana da ameliyat dedi.soğan kürünü ben de merak ediyorum.bilgi sahibi olan varsa
Gulpare Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 791 9 20 Şubat 2009 Konu Sahibi bozi79 #3 Benim de 4.5 cm var. Kedi hindi,nöbet sekeri ve fındık karısımını kulalnıyorum ve bunu herkesten duydum,kıstlerı yok edıyormus..
Benim de 4.5 cm var. Kedi hindi,nöbet sekeri ve fındık karısımını kulalnıyorum ve bunu herkesten duydum,kıstlerı yok edıyormus..