Hanımlar bende 2 cm cikolata kisti çikti agrili regl donemi geciriyorum bu yuzden benim israrimla dogum kontrol hapi verildi sizce yutmalimiyim kisirliga sebep oluyor deniyor?
Bebeğin icin cok uzuldum. Allah hepimize şifa ve tatli bebişler nasip etsinBende adet olmaya başladığımdan beri ağrılı adet oluyorum hastanelik olcak şekilde evlendim 3 yılı geçti bu arada bir amelyt 2 defa tüp bebek denedm son tedavimde oldu ama malsf kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım 1.5 ay oldu ve bu arada çikolata kıstı tekrarladı ve kurtajdan sonra öğrendim ki 3 cm lik folikül kisti de oluşmuş bu arada ağrımda devam ediyor :-(
Amin cnm Allah razı olsun sanada tavsiyem her ay kontrole git ve evlenince hiç korunma . Bu kistle hamile kalanda çok ama benm gbi olmayanda var inşallah sen fazla beklemezsinBebeğin icin cok uzuldum. Allah hepimize şifa ve tatli bebişler nasip etsin
Korunmuyoruz canim ama bu seferde esimde erken bsalma sorunu cikti, yani anlicagin dert bir degil iki degilAmin cnm Allah razı olsun sanada tavsiyem her ay kontrole git ve evlenince hiç korunma . Bu kistle hamile kalanda çok ama benm gbi olmayanda var inşallah sen fazla beklemezsin
İnşallah canim Allah buyuk, herseye kadir.. Arkadasin icin cok sevindim darisi bizin basimiza...Merhaba kizlar arkadasim cikolata kisti oldugu halde hamile kaldi doktoru da ona ameliyattan baska care yok demisti.. sakın umutsuzluga kapilmayin Rabbim istedikten sonra hersey olur :)
Evleniyorum demissin yukarda dalgami geçiyorsun senKorunmuyoruz canim ama bu seferde esimde erken bsalma sorunu cikti, yani anlicagin dert bir degil iki degil
Bence dikkatli oku , nisan ayinda evlendim. Dugunden once ortaya cikti doktor ilac verdi evlenecegim icin kullanmadim. Su an evliyim !!Evleniyorum demissin yukarda dalgami geçiyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?