Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çikolata kisti
- Konu Sahibi Zuzu25
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hanımlar bende 2 cm cikolata kisti çikti agrili regl donemi geciriyorum bu yuzden benim israrimla dogum kontrol hapi verildi sizce yutmalimiyim kisirliga sebep oluyor deniyor?
Kısırlığa sebep olmaz ve agrıların biter rahatlarsın tabi yakın dönemde çocuk düşünmüyorsan canım
- 2 Temmuz 2017
- 1
- 0
- 1
- 44
Hanimlar merhaba,uzun zamandir kadinlar kulubunu takip ediyorum.benimde cikolata kistim var iki sene once ameliyat oldum kistimi aldilar ve olusan bazi yapisikliklariduzelttiler.ben Turkiye de yasamiyorum ama onerebileceginiz doktor varsa bilmek isterim cunku hala sancilarim olusuyor ve cocuk dusunuyorum.simdiden tesekkurler
- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Merhaba dugunume iki ay kala doktora gittim baska bir sebepten ultrasonda sol over da 4 cm kist cikti cok fazla uzuldum. Doktor iki ay sonra kontrole gel dedi gonderdi. Kontrole gittim bu sefer 3,5 cm oldugunu soyledi ve visanne adinda bir ilac yazdi aldim ilaci ama sonra baktimki epey yan etkisi var ve ben evleniyorum dugun stresi yetiyor zaten. Bu sebeple kullanmadim . su an iki aylik evliyim hâlâ kullanmadim doktora gitmeye de korkuyorum umarim buyume olmamiştir. Bu arada gayet duzenli regl oluyorum
- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Bende adet olmaya başladığımdan beri ağrılı adet oluyorum hastanelik olcak şekilde evlendim 3 yılı geçti bu arada bir amelyt 2 defa tüp bebek denedm son tedavimde oldu ama malsf kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım 1.5 ay oldu ve bu arada çikolata kıstı tekrarladı ve kurtajdan sonra öğrendim ki 3 cm lik folikül kisti de oluşmuş bu arada ağrımda devam ediyor :-(
- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Bebeğin icin cok uzuldum. Allah hepimize şifa ve tatli bebişler nasip etsinBende adet olmaya başladığımdan beri ağrılı adet oluyorum hastanelik olcak şekilde evlendim 3 yılı geçti bu arada bir amelyt 2 defa tüp bebek denedm son tedavimde oldu ama malsf kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım 1.5 ay oldu ve bu arada çikolata kıstı tekrarladı ve kurtajdan sonra öğrendim ki 3 cm lik folikül kisti de oluşmuş bu arada ağrımda devam ediyor :-(
- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Amin cnm Allah razı olsun sanada tavsiyem her ay kontrole git ve evlenince hiç korunma . Bu kistle hamile kalanda çok ama benm gbi olmayanda var inşallah sen fazla beklemezsinBebeğin icin cok uzuldum. Allah hepimize şifa ve tatli bebişler nasip etsin
- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Korunmuyoruz canim ama bu seferde esimde erken bsalma sorunu cikti, yani anlicagin dert bir degil iki degilAmin cnm Allah razı olsun sanada tavsiyem her ay kontrole git ve evlenince hiç korunma . Bu kistle hamile kalanda çok ama benm gbi olmayanda var inşallah sen fazla beklemezsin
- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
İnşallah canim Allah buyuk, herseye kadir.. Arkadasin icin cok sevindim darisi bizin basimiza...Merhaba kizlar arkadasim cikolata kisti oldugu halde hamile kaldi doktoru da ona ameliyattan baska care yok demisti.. sakın umutsuzluga kapilmayin Rabbim istedikten sonra hersey olur :)
- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Evleniyorum demissin yukarda dalgami geçiyorsun senKorunmuyoruz canim ama bu seferde esimde erken bsalma sorunu cikti, yani anlicagin dert bir degil iki degil
- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Bence dikkatli oku , nisan ayinda evlendim. Dugunden once ortaya cikti doktor ilac verdi evlenecegim icin kullanmadim. Su an evliyim !!Evleniyorum demissin yukarda dalgami geçiyorsun sen
- 13 Temmuz 2017
- 1
- 0
- 1
- 34
Merhabalar,
23 yaşında bekarım.
2 yıl önce adet düzensizliği şikayetiyle doktora gitmiştim. önce basit kist dedi adet söktürücüyle adet olduktan sonra kaybolmuş. 6 ay sonra tekrardan düzensizlik yaşadım ve bu sefer visanne verdi doktor. içime sinmedi başka doktora gittim. polikistik over sendromu olabilir dedi. bir kaç tedavi uyguladı. bu doktor da emin konuşmayınca başka bir doktora gittim. PKosa dair birşey göremiyorum dedi. ama belirtiler aynısı dedi. basit kistin de var takibe alacağız dedi. 6 ay önce kontrole gittiğimde kistin yapısının değiştiğini gördü. CEA değerlerim yüksek çıktı. ilaçlı mr sonrasında çikolata kisti tanısı kondu. 3 kutu visanne kullandım. ayrıca hipofiz bezinde adenomdan dolayı hormonlarım düzene girsin ve düzenli adet görebileyim diye endokrinoloji bölümü matofin ilacını verdi. visanne bitmeden önce daha iyi bir doktor önerdiler ve gittim. bana pkosun ve çikolata kistin var dedi. ilk teşhiste 5 cm olan kistim 3 cme düşmüş. bu kistlerle ilerde kısırlık olabilir. Doğum kontrol hapı kullanmalısın çocuk düşünene kadar dedi. bu da çook uzun yıllar demek. beni çok korkuttular. biraz daha büyürse ameliyat yaparız dediler. oysaki ben düzenli adet görüyorum ve kıllanma sorunum yok hiç de olmadı. En son cerrahpaşada prof. dr. tarık altınok'a gittim dün. Muayene sonucunda ne pkosun var ne de çikolata kistin. Sadece hormonlarında birşey var onu da dostinex ile halledebiliriz. 3 ay boyunca kullan dedi. 2 ay önce çekildiğim ultrasonla dün çekildiğime baktı kiste dair birşey göremedi. Ben de o heyecanla kist kaybolabilir mi diye sormayı unutmuşum. ama çok şükür ameliyat mı olacağım, çocuğum olmayacak mı bana nolcak diye ağlarken turp gibisin dedi doktor. Git hayatını yaşa kist mist birşey yok dedi :) Güvenebileceğiniz bir doktor bulana kadar birden çok doktora gitmek kafa karıştırıcı olsa da bulduğunuzda gönlünüz rahatlıyor. Tarık bey'i tavsiye ederim. Cerrahpaşada çalışıyor. Randevu bulamazsanız muayenehanesi de var.
Allah herkese acil şifalar versin.
23 yaşında bekarım.
2 yıl önce adet düzensizliği şikayetiyle doktora gitmiştim. önce basit kist dedi adet söktürücüyle adet olduktan sonra kaybolmuş. 6 ay sonra tekrardan düzensizlik yaşadım ve bu sefer visanne verdi doktor. içime sinmedi başka doktora gittim. polikistik over sendromu olabilir dedi. bir kaç tedavi uyguladı. bu doktor da emin konuşmayınca başka bir doktora gittim. PKosa dair birşey göremiyorum dedi. ama belirtiler aynısı dedi. basit kistin de var takibe alacağız dedi. 6 ay önce kontrole gittiğimde kistin yapısının değiştiğini gördü. CEA değerlerim yüksek çıktı. ilaçlı mr sonrasında çikolata kisti tanısı kondu. 3 kutu visanne kullandım. ayrıca hipofiz bezinde adenomdan dolayı hormonlarım düzene girsin ve düzenli adet görebileyim diye endokrinoloji bölümü matofin ilacını verdi. visanne bitmeden önce daha iyi bir doktor önerdiler ve gittim. bana pkosun ve çikolata kistin var dedi. ilk teşhiste 5 cm olan kistim 3 cme düşmüş. bu kistlerle ilerde kısırlık olabilir. Doğum kontrol hapı kullanmalısın çocuk düşünene kadar dedi. bu da çook uzun yıllar demek. beni çok korkuttular. biraz daha büyürse ameliyat yaparız dediler. oysaki ben düzenli adet görüyorum ve kıllanma sorunum yok hiç de olmadı. En son cerrahpaşada prof. dr. tarık altınok'a gittim dün. Muayene sonucunda ne pkosun var ne de çikolata kistin. Sadece hormonlarında birşey var onu da dostinex ile halledebiliriz. 3 ay boyunca kullan dedi. 2 ay önce çekildiğim ultrasonla dün çekildiğime baktı kiste dair birşey göremedi. Ben de o heyecanla kist kaybolabilir mi diye sormayı unutmuşum. ama çok şükür ameliyat mı olacağım, çocuğum olmayacak mı bana nolcak diye ağlarken turp gibisin dedi doktor. Git hayatını yaşa kist mist birşey yok dedi :) Güvenebileceğiniz bir doktor bulana kadar birden çok doktora gitmek kafa karıştırıcı olsa da bulduğunuzda gönlünüz rahatlıyor. Tarık bey'i tavsiye ederim. Cerrahpaşada çalışıyor. Randevu bulamazsanız muayenehanesi de var.
Allah herkese acil şifalar versin.