Çikolata kisti

Ben ilk bebegime hamileyken çok şişkinlik olmuştu ben düşük yptm.o ayri bi konu ama olsun Rabbim verir hic belli olmaz bi beş gün daha gcsin kaç testi ver hemen cikar inşallah hamilesindir
Keske olsa yaa.. benm hem karnm sis hem midem yaniyor agzima geliyor hemde ara ara kasiklarimda agri var. Belkide kist vardir bilmiyorumki. Haber veririm eger oyle mucize olursa :)

Ben ilk bebegime hamileyken çok şişkinlik olmuştu ben düşük yptm.o ayri bi konu ama olsun Rabbim verir hic belli olmaz bi beş gün daha gcsin kaç testi ver hemen cikar inşallah hamilesindir
Neden dusuk oldu

Cikolata kisti olupta kendiliginden hamile kalabilen varmi varsa lutfen yazsin 1bucuk yil once kistim farkedildiginde 7cm di visanne ilac kullandm gecici menapoza girdim 3cm e kadar kuculdu sonra evlendim 9aylik evliyim bebek istiyoruz bu yuzden ilaci biraktirdilar şu an yine 6cm oldu hamilede kalamadim dr onumuzdeki ay rahim filmi cekecegini soyledi hala bi umut belki hamile kalirim diye bekliyorum cok tedirginim rahim filmi asilama tup bebek falan korkutuyor beni lutfen yardim psikolojim alt ust oldu

Beni de çok.korkuttular ben uç ay önce düşük yaptm biri 5 biri 4 biri 3 cm kistim.var
Klomen isimli ilaca.basladim yasim 24 düşük yaptigim için hemen asilamaya yada tup bebge baslamadilar.ama.sana tavsiyem yasiniz küçükse bekleyin biraz soğan kuru yapin deneyin. Hamile kalirsaniz zaten doğumda aliyolar.bende hamile kalamazsam ameliyat ile alalim.diyolar.buda yumurtaliklara zarar verebilirmis

Ch125 değerini olcturdunuz mu o kaç cikti

Bana ilaç verdi klomen diye adetin besinci günü bsladm içmeye beş gun kullandim iste besinci günden snra gün asiri ilişki olcakmis.artık nail olur biiyr.dua edin bu ay inşallah hamile.kalirim

Bana ilaç verdi klomen diye adetin besinci günü bsladm içmeye beş gun kullandim iste besinci günden snra gün asiri ilişki olcakmis.artık nail olur biiyr.dua edin bu ay inşallah hamile.kalirim
Bu klomeni cok duydum bu sayede hamile kalan cokmus. Insallah seninde hayirli haberlerini aliriz canim. Allah isteyen herkese versin

Dusuk nasil yapiliyo tuvaletteyken falan mi oluyo

Pekmezli sogan suyu yap cevremde 2 kisi yapip faydasini gordu hemen tup bebege gecme

Cesaretli olun arkadaslar herkezde kist var ben dahilinde soganli pekmezsuyunu denedim ama daha doktora gitmedim... en yakin arkadasimin arkadasi 1yillik evliyken 4 defa dusuk yapti cikolata kisti yuzunden sonra bunu kullaninca hamile kaldi yeni dogum yapti zaten hamile kalinca kalan kisttide dogumda alimdi... icinizi ferah tutun

Merhaba arkadaşlar,5 aylık evliyim.Evlendikten 1 ay sonra doktora gittim, sebebi ise korunmak istiyordum.ama muayenede 6cmlik kist çıktı.çikolata kisti şüphesi olduğunu söyledi doktor.3 tane doktora gittim farklı zamanlarda.2si tedavi olabileceğini ama korunmamamı söyledi.1tanesi ise direkt ameliyat dedi. Açıkçası birazda ameliyattan korktum daha yeni evliyim ve yaşım 26, bebek dusunuyorum.
Yasmin ilacını kullandım 3 ay boyunca.ilk gittiğim doktor 3 ay kullanmamı istemişti.İlacim bitti.Doktora daha gitmedim.
Onerileriniz nelerdir?Morale ihtiyacim var.

Canim.ameliyat için erken bende uç tane vardi 5 cm halinde bana klomen verdi içtim ilk ayimdayim inşallah adet görmem de hamile kalirim modelini yuksek tut arada git bakil ca 125 testi ver bakki değeri kaç yuksek olursa iyi değil. Ve esinden yana skinti yoksa inşallah hamile kalirsin üzülme adet gördüğün zamanda soğan suyu iç iyi geliyormuş netten bak arastir

Çok şükür eşimden yana sıkıntım yok.Adet dönemim düzenli, evlenmeden önce ağrım oluyordu ama evlendikten sonra geçti.Sogan suyunu 1 periyot kullandım yanı 15 gün.pek bi faydası olmadı sanki.Ca125 değerinin kötü bir değerde olmadığını söylemişti doktor.Ama soğan suyunu tekrar denicem.Ama şunu soyliyim biraz özel olacak belki ama adet akintim ilacı kullanmaya başlayalı rengi çikolata rengi gibi.hatta içimden kistimin kaybolduğunu hissediyorum.Kontrole gitmedim daha.Ama soğan suyunu denemeyi düşünüyorum düzenli olarak tabi.

Adetinde düzenliyse bende fazla sorun tescil etmez BN iki ayda bir oluyum.mesela o Yüzden kotu inşallah gttignizde güzel sonuçlar alirsniz benm içinse dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…