Canım öncelikle geçmiş olsun bende de çikolata kisti var. İki yumurtamda biri 3 cm diğeri önce 4 cmdi ama 8 cm oldu ameliyat oldum. Tekrar çıktı şimdi ikisi de 3 cm bir kere tüp bebek yaptık olmadı ikincisini şubat ayında deneyeceğiz. Senin kaç cm kistlerin inşallah ilk denemende bebeğin olur.Merhaba benm çikolata kistim varmis. Ca 125 değerin.yükselmiş. ve bana tüp.bebek tedavisi uygulayacak laşmış.bebek olma olasiligim dusukmus yardimci olurmususnuz ne yapmam gerek
Amin canım sağol Allah hepimize yardım etsin geçmiş olsun.Teşekkür ederim fakat ben doktora gittiğimde 3 tane kist cikti biri 5 biri 4 biride 3 cm.ben bundan 3 ay önce düşük yptm
Yapmasaydim.ameliyat ile alacaklarini dedi.ilaç verdi hasta olduktan snra uç ay kullanacgim.sonra olursa asilama tüp bebek.bizde sorun yokmuş bakildigimizda tüpler de acikmis.o ndrnle hemen baslatmadilar tüp bebeğe.dizede mevlam yardim.etsin tez zamanda olur insallah
Canım geçmiş olsun benim iki yumurtamda çikolata kisti var. Evet ağrı yapıyor. Ağrı kesici işe yaramıyor mu ? Bu kistlerde ilerleyen zamanlarda bazı kişilerde ağrılar geçebiliyor sadece adet dönemlerinde oluyor inşallah seninde geçer.Cikolata kistiniz ağrı yapıyor mu. Hanımlar. Benim 5.5 cm her allahin günü ağrıyor ağlatacak kadar. Belime bobreklerime vuruyor ağrısı. Ne yapmam gerek yardım
Evet çok agri yapiyor benim de ama eğer çocuğunuz varsa fazla büyümeden aldirin.çikolata yemeyin etkiliyomusCikolata kistiniz ağrı yapıyor mu. Hanımlar. Benim 5.5 cm her allahin günü ağrıyor ağlatacak kadar. Belime bobreklerime vuruyor ağrısı. Ne yapmam gerek yardım
Rabbim sifamizi versin hyirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nsip etsin üzülme inşallah olrÇocuk yok olmuyor bu yüzden 3 yıldır uğraşıyoruz olmuyor
İçini ferah tut canım hakkımızda hayırlısı olsun. Demek ki daha zamanı var vakti gelince hayırlısıyla olur inşallah.Benim aksine adet dönemi agrimiyor bitince ağrıyor. Sağol canım. Dün doktor tahlilde yaptı aşırı idrar yolu enfeksiyonu da varmış hem kist hem enfeksiyon çok üzülüyorum artık bebeğim olmuyor diye
İnsallah canm Rabbim gönlümüze gore versionİçini ferah tut canım hakkımızda hayırlısı olsun. Demek ki daha zamanı var vakti gelince hayırlısıyla olur inşallah.
Canm bence ilişkiden dolayı çünkü. Banada ilk ole olmustu. Yeni olduğu için agri şişkinlik yapar ama.miden için brsy diyemem ilaci biraktiysan eğer sorun ondan degildirArkadaslar ben 3 haftalik evliyim. dugunden once adet geciktirici kullandim evlendikten sonra biraktim 3. Gun sabah kan geldi benden adet oldum sandim ama devam etmedi kanama. Iliskiyede tam anlamiyla girememistik. Gectigimiz p.tesi ilk iliskimiz oldu ama bende 2 3 gundur acayip siskinlik var karnim davul gibi. Wc girdigimde kokusuz koyu kivamli sarimsi akinti geliyor. Sol kasigim ara ara agriyor. Midem yaniyor bogazima geliyor. Sizce adet geciktirici yuzunden mi boyle oldum ben?
Ilaci zaten 3 4 gun kullandim fazla kullanmadim bu siskinlik oldurcek beni. Dogru duzgn adet olmadim ne zaman olcagimida bilmiyorumCanm bence ilişkiden dolayı çünkü. Banada ilk ole olmustu. Yeni olduğu için agri şişkinlik yapar ama.miden için brsy diyemem ilaci biraktiysan eğer sorun ondan degildir
Dikkat et ama belki de hamilesindir test flan yap kan testi ver garanti olsun ona gore davran siskinliginede kekik kaynat iç çok iyi gelir ama içmeden önce hamilemisin değilmişin ona bak snra iç çok iyi gelirIlaci zaten 3 4 gun kullandim fazla kullanmadim bu siskinlik oldurcek beni. Dogru duzgn adet olmadim ne zaman olcagimida bilmiyorum
Ama ilk iliski 1 hafta once oldu hamilelik bu kdr erken belirti verir mi kiDikkat et ama belki de hamilesindir test flan yap kan testi ver garanti olsun ona gore davran siskinliginede kekik kaynat iç çok iyi gelir ama içmeden önce hamilemisin değilmişin ona bak snra iç çok iyi gelir
Insallah Allah soyletmistir :)Dikkat et ama belki de hamilesindir test flan yap kan testi ver garanti olsun ona gore davran siskinliginede kekik kaynat iç çok iyi gelir ama içmeden önce hamilemisin değilmişin ona bak snra iç çok iyi gelir
Ben ilk bebegime hamileyken çok şişkinlik olmuştu ben düşük yptm.o ayri bi konu ama olsun Rabbim verir hic belli olmaz bi beş gün daha gcsin kaç testi ver hemen cikar inşallah hamilesindirInsallah Allah soyletmistir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?