Cikolata kisti :(

burcuyilmzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
87
30
38
33
Kizlar 6 cm lik cikolata kistim var ve diane 35 adli ilaci verdi doktorum 1 hafta oldu kullaniyorum 2 gundur geceleri aşırı sanciyla uyaniyorum yurumekte zorlaniyorum boyle birseyle karsilasan var mi?

Kizlar 6 cm lik cikolata kistim var ve diane 35 adli ilaci verdi doktorum 1 hafta oldu kullaniyorum 2 gundur geceleri aşırı sanciyla uyaniyorum yurumekte zorlaniyorum boyle birseyle karsilasan var mi?

pko için kullandım diane 35i iki kutu. ilk kutu bitene kadar baya zorlandım. yan etkisi fazla. sancı midede şişlik hazımsızlık hissi ve bulantı.. alışınca geçiyor ama zamanla

Çok geçmiş olsun.. Çikolata kistinden ameliyat olmuş biri olarak tavsiyem bir kaç doktor daha git 4 ,5 üzeri ameliyat diye biliyorum. Ben 4. doktorda ameliyat olmuştum. Evli misin bekar mısın..

Çok geçmiş olsun.. Çikolata kistinden ameliyat olmuş biri olarak tavsiyem bir kaç doktor daha git 4 ,5 üzeri ameliyat diye biliyorum. Ben 4. doktorda ameliyat olmuştum. Evli misin bekar mısın..
Canim evliyim ama doktor eritmek icin ilac verdi amelyat taraftari degil kucultup hamile kalmam icin yonlendirdi 4 cm ken baska doktor amelyat demisti ben ondn bu doktora devam ediyorum kuculur mu ki ilaclaa

Canim evliyim ama doktor eritmek icin ilac verdi amelyat taraftari degil kucultup hamile kalmam icin yonlendirdi 4 cm ken baska doktor amelyat demisti ben ondn bu doktora devam ediyorum kuculur mu ki ilaclaa

Bildiğim kadarıyla büyümesi engelleniyor ve 1 cm e kadar küçülebiliyor. Ama tabi ki doktor diyor ise vardır bir bildiği inşallah güzel mutlu haberlerini almak nasip olur :)

Canım seni çok iyi anlıyorum iki haftadır aralıksız o ağrıları çekiyorum.geçen hafta doktorum 22 milim çikolata kisti tanısı koydu.geçen ay gittiğimdeyse kistim 56*50 milimdi.folikasit kullanıyordum sanırım yardımı oldu bana.bu arada dün bende diane 35 e başladım reglle beraber.kistin ağrısıyla regl ağrısı birleşince çok kötü oldum bugün Rabbim kimseye vermesin bu hastalığı..

Back