• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti

Pohpohpoh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
34
1
36
34
merhaba arkadaşlar benim adetlerim sürekli ağrılı ve düzensiz geçiyordu ve üstelik 2-3 ayda bir oluyordum 3 hafta öncesi doktora gittim 4.5 cm lik kist var dedi adetinin 2. veya 3. günü gel hormon testi yapalım dedi ayrıca adet olmam için turlusal verdi turlusal ile adet göremeyince ctclo progynova ile gördüm daha sonra adetimin 2. günü doktora gittim kist 6.5 cm olmuş hormon testlerimde çikolata kisti çıktı. 3 aylık yasmin verdi ancak yasmin geçirir mi yoksa büyümesini mi engelliyor. 6.5 cm olduğu için biraz korktum ameliyat gerekebilir mi sizce?

Benimde 7cm çikolata kistim var , yumurtalıklarımdan bağımsız organlarıma zararı olmadığını söyledi doktor. Ameliyat dedi direk , farklı branştaki doktora sordum ameliyat olma ilaç tedavisi ile bi kaç ay durumunu izle büyüme oluyorsa hala o zaman aldır dedi. Adetim düzenli ama hergün ağrılarım var sabah ve gece olmak üzere, sizinde ağrılarınız var mı?

Çikolata kisti için amelıyat olmayın dıye bi başlık okumuştum burda. Evlıysenız doğum yapmayı öneriyormuş doktor. Soğan kürü yapın işe yarıyor

Eger zarari yoksa once hamileligi dusunum ama tabii oncelikle isini bilen iyi bi dojtora gozukun. Benim cik.kisti. oldukca buyuktu agrilarim coktu adetten sonra baslardi obur adetime yakin hafiflerdi baxen hareket edemezdim social hayati cok etkiliyordu agri kesici enniyi arkadasimdi. Endo dan tamamiyle kutulamadim ama iyiki ameliyat oldum

Back