arkadaşlar herkese selamlar. iki gün önce hem sağ hem de sol yumurtalıklara tutunmuş 3'er santımlık çikolata kistlerim olduğunu öğrendim. aynı zamanda rahimde de yapısal bi bozukluk olduğunu,ya çift rahim ya da bölmeli rahime sahip olduğumu söyledi doktor. uzun zamandır varmış kistlerim. ama gittiğim hiç bi doktor nasıl baktıysa göremediler. neticede varmış öğrenmiş bulunuyorum. evlendiğimden bu yana bir gün sağ bir gün sol tarafımda,kasıklarıma yakın bölgelerde inanılmaz şiddetli ağrılar çekiyorum. ama şöyle diyebilirim ağrımın olmadığı bir gün bile yok. kistim olduğunu bilmediğimden de önemsemiyordum. bu ağrıların sebebi kistlerim midir.eğer öyleyse aldığım normal ağrı kesicilerin bi zararı olur mu. bunların patlayıp bana daha büyük zarar verme riski var mı. kafam çok karışık. çocuk sahibi olamadığım için gittim. sebebi bunlar çıktı. siteden araştırıyorum fakat kafamdaki soruları hala atabilmiş değilim. nasıl tedavi ediliyor kesinlikle ameliyat olmam sart mı. şartsa ameliyattan sonra çocuk sahibi olabilecek miyim. yoksa sadece sağlığım için mi olacağım. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Rabbim bu mübarek ayda hepimizin dertlerine derman versin inşallah. kimsenin kucağını boş bırakmasın. hepinizin yardımcısı olsun. hayırlı günler