Çikolata Kisti

CarryOn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
2
0
16
İstanbul
Adetimin ilk günü çok ağrılı geçiyor. Hafta içine denk gelirse okula gitmiyorum. Az önce çok ağrılı geçmemesi için önerilebilen bir şeyler var mı bakayım derken bir sürü konu okudum ve bu çikolata kisti çıktı karşıma. Hemen baktım ne olduğuna ama ne yazık ki tam olarak anlayamadım. Ama çok korktum çünkü belirtileri bende var 17 yaşındayım. Başta dediğim gibi adetimin ilk günü çok ağrılı ayrıca öncesi ve sonrasında kahverengi akıntılarım oluyor. Bazende kokulu olduğu olmuştu. Normal zamanlarda da, ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor. Anneme hep söylüyorum ama ayaklarını çok üşütüyorsun diyor sadece. Kansızlıkta olduğu için gerçekten ayaklarımı ve ellerimi ısıtmakta güçlük çekiyorum. Doktora gitmekten başka çarem yok kesin bir cevap alabilmem için ama en azından iltihap olabilir mi üşütme midir yoksa büyük ihtimalle çikolata kisti midir... Sizinde düşüncelerinizi, bilgilerinizi öğrenmek istedim.

ben de adet dönemimi aşırı ağrılı geçiriyorum korktum şimdi bunu okuyunca söylediğiniz şeyler bende de var çikolata kistini ilk defa duydum

arkadaşlar ihmal etmeyin adet sancısı ç,kolata kisti yani endometriyozisin en büyük belirtisi umarım değildir ama eğer öyleyse hayatınız boyunca endometriyozis hastasısınız demektir ona göre planlarınızı yaparsınız. CA 125 testi ve ultrason muaynesi sonunda hemen teşhis konabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…