- Konu Sahibi pinarrturhal
-
merhabalar ben 18 yaşında bekarım..sol kasıgımın agrıması nedenı ıle doktora gittim..ultrasona gırdım kıst var ama emın degılım dedı
benı mr(emar) sevk ettı..özel hastanede mr çektırdım 6 cm boyunda sol yumurtalıgımda çıkolata kıstı varmıs..ama ıyı huylumu
kötü huylumu emın degıller..bana dans etme kşma zıplama agır kaldırma denıldı..kistin patlama riski varmış..
ilaç felan vermedıler..adet olduktan 3 gün sonra tekrardan ultrasona gırıcekmışım o doktor karar verıcekmış amelıyat olup olmcagıma..
yardım ıstıyorum sızden..kızlıgımı bozarlarmı..bu amelıyata ne dıyosunuz..evlı degılım ve bu benm ıcın cok daha büyük bi sorun..eger timör varsa yumurtalıgında almak zorunda kalabılırız dedıler..sızzce ne yapmalıyım
Merhabalar arkadaşlar..benimde sol kasığımda ağrı oluyor..apış arası dediğimiz hizada bilyeye benzer bişey hissediyorum..sizce bu kist midir yani siz elle hissedebilmiş miydiniz?? Allah hepimizin yardımcısı olsun..
arkadaşlar merhaba
bana yardımcı olursanız size çok minnettar olurum. lütfen beni aydınlatın.
geçtiğimiz mart ayında dış gebelik geçirmiştim. ve iğne ile sonlandırıldıktan sonra 5 ay korumdum. 3 aydır da korunmuyordum.
adetim 9 gün gecikince bu hafta doktora gittim. tüplerde tıkanıklık olup olmadığını görmek için rahim filmi çektirmemi söyledi. önümüzdeki ay çektireceğim.
fakat birde 5 cm büyüklüğünde kistim olduğunu ve adetimin gecikme sebebinin bu olduğunu söyledi.
fakat adetim bitmesinin üzerinden 7 gün geçmesine rağmen dünden beri koyu renkte kuru kıvamlı lekeler yoğun bir şekilde gelmeye başladı. rast gele okurken çikolata kistini okudum. benim karın bölgem sağ ve sol kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı var sanki, şişkinliğim var ve gax çıkmıyor sanki. sizce benim bu sorunum da çikolata kistimidir. doktor ilk muayenesinde teşhisi koyamamış olabilirmi, eğer öyleyse bu çikolata kistinin zararı ne,nasıl kurtulunur 1 yıldır bebek istiyorum olmuyor, engelmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?