Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar çikolata kisti olan var mı? ya da bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? kistim 3.5 santim ve ameliyat olmam gerekiyormuş sanırım?????????
kızlar çikolata kisti olan var mı? ya da bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? kistim 3.5 santim ve ameliyat olmam gerekiyormuş sanırım?????????
ama cikolata kisti icin hemen ameliyat demezler dogumkontrol hapi eger bebek istegi varsa denemeni isterler tabii yumurtalik vs vs sorun yoksa sonra ameliyat benim bildigim hatta benim kisti miyom yaninda hic onemsemediler bile o sorun degil miyomdan kurtulman lazim dedi doktorlar
canım bir arkadaşımda da vardı bi dr gitti geldi 7 ay boyunca bebekte istiyordu onun kisti 7 cm falandı dr ilaçla geçmez diyordu dogum yaparsan gecer diyordu ama hamile kalmasını da engelliyordu ben dedim buna başka bi dr gidelim bu kadına yapışıp kalmışsın diye başka bi dr gittik bir hap verdi doğum kontrol hapına benziyordu ama dogum kontrol hapı değildi kız kullandı 1 ay sonra gitti kisti 1,5 cm düşmüştü her dr güvenme senin kistin küçük ilaç kullanmadan ameliyata kalkışma