- 10 Haziran 2024
- 6
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi maalesefeylul
Kaç cm di benim ki büyük ve daha evli bile değilimBen çikolata kistim varken hamile kaldım,sezeryanla birlikte aldılar.
Ama anne karnında kist patlamadigi için zor sancılı bir hamilelik geçirdim, yüzümde sivilce yapardı ara Geçmiş olsun
9.3. cm Benimde evlendikten kısa bı sure sonra olduğunu ögrenmiştim muhtemelen öncesindede vardı.Kaç cm di benim ki büyük ve daha evli bile değilim
9.3. cm Benimde evlendikten kısa bı sure sonra olduğunu ögrenmiştim muhtemelen öncesindede vardı.
Hiç ağrın olmuyor muydu benim 1 haftadır ağrım var sürekli9.3. cm Benimde evlendikten kısa bı sure sonra olduğunu ögrenmiştim muhtemelen öncesindede vardı.
Bende çok korkuyorum doğurganlığımı etkilemesi sen ve ağrısından bıktım artklisedeyken bi arkadaşım bende var diyordu bundan ama sonra ne yaptı bilmiyorum evlenip çocuğu olduğunu duymuştum şu an görüşmüyoruz ne yollardan geçti bilmiyorum keşke bilgi verebilseydim
Merhaba canım regl öncesi ağrıların nasıl oluyor, kasığa vuran ağrın oluyor mu düzensizlik vs kuzenim de vardı regli zamanı kahverengi lekeli oluyordu diye biliyorum. Birde regl zamanı fenalaşırdı serum yemeden geçmezdi evlendi 3 sene felan çocuk istemiyordu istemediği zaman gebe kalmış..Bende çok korkuyorum doğurganlığımı etkilemesi sen ve ağrısından bıktım artk
Teşekkür ederim benim reglm düzenli ağrısı da oluyor ama serumluk değil sadece buaralar 1 bu ik haftadir ağrılarım oluyor onu nasıl atlatacağımı bilmiyorumMerhaba canım regl öncesi ağrıların nasıl oluyor, kasığa vuran ağrın oluyor mu düzensizlik vs kuzenim de vardı regli zamanı kahverengi lekeli oluyordu diye biliyorum. Birde regl zamanı fenalaşırdı serum yemeden geçmezdi evlendi 3 sene felan çocuk istemiyordu istemediği zaman gebe kalmış..Yani ameliyat işini çok bilemeyeceğim miyom olsa onun ameliyatı vardı sıyrıltıp hamile kalan arkadaşlarım var hiç üzülme bunlar problem değil canım
Benim adet döneminde ciddi ağrım olurdu,kistim alındıktan sonra geçti hiç ağrın falan olmuyor artıkHiç ağrın olmuyor muydu benim 1 haftadır ağrım var sürekli
Merhaba , 43 yaşındayım ve şu anda 2 çocuk annesiyim, evlenmeden önce çikolata kisti ameliyatı oldum. Evlendikten sonra gene vardı kistler ama hamile kalmama engel olmadı. Hiç korkmana gerek yok. Benim tavsiyem İbrahim Saraçoğlu nün soğan kürünü bı dene. Evlendikten sonra olan kisti yok etmişti bende. Ağrılara da iyi gelir benim adet sancım çok yoğun olurdu ikisi karışınca daha da katlanılmaz oluyordu. Ama şimdi daha iyiyim. Çikolata Kistleri de maalesef gene olabiliyor ve drlar nedenini bilmiyorlar.bu arada 38 yaşımda anne oldum ilk kez ,2. Kez de 40 yaşındaydım anne olduğumda ,Kist ameliyatı olduğumda 35 yaşındaydım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaArkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım 8, 5 cm çikolata kistim var son 1 aydır her gece uyumadan önce ve her sabah sancılarım oluyor en 1 saat geçmiyor ağrı kesici uyuyamadan fayda etmiyor ameliyat olucam ama ilerde çocuğum olabilir mi ameliyattan sonra çok korkuyorum yumartalığa zarar vermesinden daha önce çikolata kisti aldırıp hamile kalanınız var mı birde ağrısını nasıl dindiririm etkili çözüm var mı
Çok teşekkür ederim moral oldu benim için dediğiniz kürü denedim ama benim ki büyük olduğu için sanırım etkisini göremedimMerhaba , 43 yaşındayım ve şu anda 2 çocuk annesiyim, evlenmeden önce çikolata kisti ameliyatı oldum. Evlendikten sonra gene vardı kistler ama hamile kalmama engel olmadı. Hiç korkmana gerek yok. Benim tavsiyem İbrahim Saraçoğlu nün soğan kürünü bı dene. Evlendikten sonra olan kisti yok etmişti bende. Ağrılara da iyi gelir benim adet sancım çok yoğun olurdu ikisi karışınca daha da katlanılmaz oluyordu. Ama şimdi daha iyiyim. Çikolata Kistleri de maalesef gene olabiliyor ve drlar nedenini bilmiyorlar.bu arada 38 yaşımda anne oldum ilk kez ,2. Kez de 40 yaşındaydım anne olduğumda ,Kist ameliyatı olduğumda 35 yaşındaydım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana