Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç cm? Ve bir tane miKızlar çikolata kıstım varmis ya bu tehlikeli mi
Morell bozmak istemem bir tehlike arz etmediğini söylüyorsa doktor sorun yoktur.Ben iyileşme bekliyorum baksana kist varmis
Offf bilmiyorum ya yaşım 34 bende doktorum 3 ay verdi doğal yolla gebe kalmaya olmazsa artık tüp bebek ay moralim çok bozuk çikolata kıstım gebe kalmama engel oluyorMorell bozmak istemem bir tehlike arz etmediğini söylüyorsa doktor sorun yoktur.
Sekilsizlik büyüme gibi şeyler için zaten sık sık takip ediliyor bu kist sende takip ettir ama sanmıyorum kötü olacağını.
Bende 2 tane var 16 mm solda sağda 3.5 cm
Tüp bebek tedavisine başladım ben ağustos sonunda sağda solda olduğu için ve 2 yıldır doğal yolla gebe kalamadığım için. Ama büyük kistlerle hamile kalanda var yıllarca büyüme yapmayıp onla yaşayıp gidende
Her beden farklıdır sık takip ettir doktora zaten o söyler sana belki baskılaması için doğum kontrol hapı da verir. Umarım kaybolur gider kist![]()
Maalesef oladabiliyor,bende 25 yaşındayım. Gonalf ve cetrotide başladık pazartesi kontrol var yeterli büyüme ve yumurta varsa operasyonla toplanacak.Offf bilmiyorum ya yaşım 34 bende doktorum 3 ay verdi doğal yolla gebe kalmaya olmazsa artık tüp bebek ay moralim çok bozuk çikolata kıstım gebe kalmama engel oluyor
Ama morel bozma öyle yada böyle anne olmak nasip olur inşallahOfff bilmiyorum ya yaşım 34 bende doktorum 3 ay verdi doğal yolla gebe kalmaya olmazsa artık tüp bebek ay moralim çok bozuk çikolata kıstım gebe kalmama engel oluyor
Allah yardımcınız olsun siz o zaman bu konuya bakmissinizdir ya rica etsem birsey sirucam tahmini ne kadar maliyeti olurMaalesef oladabiliyor,bende 25 yaşındayım. Gonalf ve cetrotide başladık pazartesi kontrol var yeterli büyüme ve yumurta varsa operasyonla toplanacak.
Süreç özellerde baya bi pahalı ilerliyor imkan olmayan devlette başlamalı hele ki ilaçları cidden pahalı ben 1 haftalık kullanacağım 5 kutu ilaca 13.600 tl verdim mesela. Muayene vb adımlar da cabası.
Valla bana kalırsa benim sürecim ilaçlar dahil bi 100 bin bulacak gibi oda ilk transferde tutarsa.Allah yardımcınız olsun siz o zaman bu konuya bakmissinizdir ya rica etsem birsey sirucam tahmini ne kadar maliyeti olur
Evet canım duruma göre değişiyor boyutuna gorede. Gebeligi engelliyor çoğu insanda yumurta rezervini yiyip bitiriyor arkadaşımda var 7 yıldır çocuk yapamiyordu sonradan öğrendi oda doktor ameliyat dediyse hiç bekleme derimKızlar çikolata kıstım varmis ya bu tehlikeli mi
Allah inşallah iyi sonuçlar nasip eder Furkan suresi 74. Ayeti okuValla bana kalırsa benim sürecim ilaçlar dahil bi 100 bin bulacak gibi oda ilk transferde tutarsa.
Tamamen özel çünkü hastanem. Raporsuz herşeyim. Ben gittikçe işlem ilaç oldukça not alıyorum sonucunda bildiririm sana![]()
Çok teşekkür ederim,okuyacağımAllah inşallah iyi sonuçlar nasip eder Furkan suresi 74. Ayeti oku
Ya ben ağrıdan duramıyorum ne yapmam lazım acaba kist mi agri yapiyir bende yumurtaliklarim agriyor asiriiMaalesef oladabiliyor,bende 25 yaşındayım. Gonalf ve cetrotide başladık pazartesi kontrol var yeterli büyüme ve yumurta varsa operasyonla toplanacak.
Süreç özellerde baya bi pahalı ilerliyor imkan olmayan devlette başlamalı hele ki ilaçları cidden pahalı ben 1 haftalık kullanacağım 5 kutu ilaca 13.600 tl verdim mesela. Muayene vb adımlar da cabası.
Allah yardim.etsin kusura bakma moralim bozuktu cevap yazamadım canım hakkını helal et ya acaba bu çikolata kisti tedavisi var miİlaçlar çok pahalı geliyor haliyle işlemlerin ücretleri de eğer ilaçları uzun süre kullanmazsam minimum 70-80 bin diyebilirim ama 70 bin dem aşağı tutmaz benim bence Allah büyük bakalım not alıyorum ben gittikçe ne kadar tutacak sonunda göreceğiz
Yapıyor evet yani bende yapmıştı. Baskılama için doğum kontrol hapı veriyorlar şeninde küçükmüş hem neden sana Vermediler ki acaba.Ya ben ağrıdan duramıyorum ne yapmam lazım acaba kist mi agri yapiyir bende yumurtaliklarim agriyor asirii