Ben 2017 yılında ameliyat oldum, 6 cmdi kistim. Şimdiki aklım olsa olur muydum bilmiyorum ama o zaman için iyiki olmuşum o ağrılar, acılar çekilecek gibi değildi. Pişman değilim. Çocuk konusu farklı birşey hiçbir sorun olmasa bile olmayabiliyor, doktorların asla olmaz dediği kişilerin bebeği olabiliyor. Bana da yıllar içerisinde zorlanırsın bebek sahibi olmakta denildi ama hiç üzerime almadım bu düşünceyi. Kistle bebek arasında benim için bir bağlantı yoktu. Olması gerekiyorsa doğru zamanda olacağına, olmaması gerekiyorsa değil kist hiçbişey olmasa da olmayacağını biliyordum. Buna hep gönülden inandım, teslimiyet içerisindeydim. Şuan 30 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ve 18 haftalık hamileyim. Herhangi bir tedavi görmedik çok şükür istediğimizden çok kısa bir süre sonra doğal yollarla oldu. Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu bir bebek nasip etsin. Yatıp kalkıp buna dua ediyorum.
Ameliyattan sonra 1.5 yıl kadar geçici menapoza sokuldum iğne ve ilaçlarla. Kadın doğum ilacı kullanmam gerekiyordu ama kullanmadım çok düzenli tabiki tekrarladı ama bir geldi bir gitti. Yemeklerime inanılmaz dikkat ettim. Bu işin bence %80 i kesinlikle beslenme. İnflamasyon oluşturmayacak şekilde beslenmek. Hacamat-Sülük denedim. Başka şeylerde yaptım ama onlar ilaçlı olduğu için buradan yazmak istemiyorum. Kısacası bebeğin kistten dolayı olmadığını düşünmek bana büyük bir yanılgı olarak geliyor. Sen önce sağlığına odaklan sonrası çok güzel olacak doğru zamanda doğru yerde.