Çikolata kisti

Kubra2004u

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
4
0
1
20
Ben 16 yaşındayım benim annemde 46mm yumurtalık kisti var çikolata kisti de olabilirmiş riskli bir ameliyat mı daha önce olan var mı? Benim annemin annesi bu yaşta ameliyatta öldü genetikten dolayı anneme bir şey olur mu?

Canım evet zor bir durum benim annemde de var. İyi bir doktora gözükmeli önce

Allah ne verirse hayırlısını verir canım inşallah acil şifalar verir annene benimde çikolata kistim var ameliyat diyorlar işini iyi yapan doktorlar vardır illa ki tavsiyem direk ameliyat dediler diye hemen bir doktorla karar vermeyin bence bikaç kez daha başka doktora görünsün annen

Ameliyat çözüm değil ki 4 defa ameliyat olan duydum tekrarlıyor.Annen kaç yaşında

Merhaba canım,
Doktor mu ameliyat önerdi,46 mm gayet ilaçla izlenebilecek bir boyut.Ben 20 yaşındayken 85mm idi ve ona rağmen ameliyat olmadım,ilaçlar kullandım.
Sadece çikolata kisti geçen bir şey çok değil,yani kendi de tedavisi de seninle birlikte yaşıyor diye düşünebilirsin. Gönlünü ferah tut, ve birden fazla doktorla görüşün.

ben 5 yıl önce annem ile 3 gün arayla ameliyat olduk. Annemin kisti baya büyüktü 20cm civarında... benmkisi 10cm ... Hiç merak etme kist öldürmez ama ameliyat çözüm değil tekrarlıyor. Annenin yaşı varsa çocuk düşünmüyorsa kisti ve rahmini aldırsın. Sende endometriozisle ilgili iyi bir doktor bul ve yemek standartını değiştir. Hayvansal gıda tüketmezsen kistin aynı büyüklükte kalıp , enfeksiyonun azalabilir. Sana tavsiyem 20li yaşlarında amh dediğimiz yumurta sayısına baktır.

Bende de 13 yıldır çikolata kisti var aynı boyutta duruyor büyümüyor.Ben hayvansal gıda ağırlıklı beslenen biriyim.Hamur işleri ve glutenden yana dikkat ediyorum tabii sıfır değil ama hatırı sayılır miktarda az tüketirim.

sebebini bilmiyorum ama bazılarında aynı boyutlarda kalıyor... keşke bnmde aynı boyutta kalsa diye iyimser düşünmeye çalışıyorum. Benmkisi de aksine çok hızlı büyüyor....

sebebini bilmiyorum ama bazılarında aynı boyutlarda kalıyor... keşke bnmde aynı boyutta kalsa diye iyimser düşünmeye çalışıyorum. Benmkisi de aksine çok hızlı büyüyor....
Canım bi de gluten ve khidrattan fakir beslenmeye çalış bakalım inş iyi sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…