Çikolata kisti

Camelwhite

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
4.563
1.380
333
Kızlar 4 aydır 2. Bebek çalışmaları yaparken hem phtılı kanama hem adet sonu lekelenmesi hem de gebelik de elde edemediğimden doktor kontrolü geçirdim. 2.5 cmlik nurtopu gibi bir kistim olduğunu anladık. Çok şükür bir evladım var rabbim ilk olmayanlara nasip etsin. Merak ettiğim tedavisiz kendiliğinden gebe kalan oldu mu bu kistle. Takviye vs kullanıldı mı. Kan ve vitamin değerlerim düşük onlar için ilaca başladım. Doktor 6 ay dene olmazsa gel farklı testler yaparız dedi. Şimdiden teşekkürler

Merhaba aynı seyleri yasıyrz resmen bende de kıst var dr gıttım hormon yestı falan yapıldı yumurta gec catlıyomş , klomen kullandm bu ay ama eksik kulandım bende 4 aydr denıyrm duzenli ilişki hala yok bu ayda olmazsa ovu testi alcam sonra da akışına bırakıcam stres oluyrm boyle, ve benmde bır çocugum var

Geçmiş olsun canım. Ben 3 aydır ovulasyon kullanıyorım çatlamayı görüyorum. Hatta 14. Gün regl geliyor ama bebiş yok. Hormon testime bakıldı bugün.şükür o da iyi ama ilk çocukta yoktu sonra gelişti bende. Rabbim nasip etsin ikimize de inşallah

Amin inşallh . bende ılk çocukta pko vardı 6 ay sonra oldu, bundada reglm duzenlydı korunmayı bıraktk adet olmuyrm resmen, bende gebelk düşünmeye baslıyanva dr gıttm muayeneye ,onda ogrendm kıst ne bilim kısmet ınsallh en kısa zamanda saglıklı evlatlar versn rabbım bıze de tum isteynlere de

Amin canım benim inşallah

Kızlar famera klomen tarzı yumurta büyütücü ilaçlarla çikolata kistini bebek boyutlarına getirip saatli bomba yapabilirsiniz. Bilinçli doktorlar yada kasap olmayanlar asla ve asla tüp bebek haricinde , klomen tarzı ilaçlar kullanmazlar. Yumurta kalitesizliği olduğu için düzenli şekilde vitamin takviyesi almanızı öneririm . Prowomen , maxıjuno , ımpryl gibi tabi bunlara ek olarak teatrio yada endovita kullanılmalı . Düzenli kullanımda etkisi illa ki olacaktır. Takviyeler sayesinde doğal gebelik yakalayan çok kişi var , onlardan biri benim tabii ama kimyasal yaşadım . İçeriklerini araştırıp karşılaştırın. Ayrıca buğday ruşeymi içindede güzel ve etkili vitaminler mevcut ve kaliteye iyi geliyor . Tabi 1 ay kullanımda değil en az 3/5 ay kullanmanız gerekir bu tür şeyleri. uzun süre gebelik elde edemediyseniz amh ve hsg çektirin. snra hep vakit kaybı olur. tecrübem ile sabitlenmiştir. ben iki kere doğal gebelik yaşadım biri 6 haftalık düşük , biri kimyasal , bir negatif aşılama, şmdi tüp bebeğe geçtim. allah yardımcımız olsun . kolay bir rahatszlık denilemez. Adı tatlı kendisi çok acı meretin...

Çok teşekkür ederim canım. B12 demir d3 ayrıca omega çinko içerikli folikasit verdi. İmom. Bakalım bunları bir bitireyim. İnşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…