Kızlar famera klomen tarzı yumurta büyütücü ilaçlarla çikolata kistini bebek boyutlarına getirip saatli bomba yapabilirsiniz. Bilinçli doktorlar yada kasap olmayanlar asla ve asla tüp bebek haricinde , klomen tarzı ilaçlar kullanmazlar. Yumurta kalitesizliği olduğu için düzenli şekilde vitamin takviyesi almanızı öneririm . Prowomen , maxıjuno , ımpryl gibi tabi bunlara ek olarak teatrio yada endovita kullanılmalı . Düzenli kullanımda etkisi illa ki olacaktır. Takviyeler sayesinde doğal gebelik yakalayan çok kişi var , onlardan biri benim tabii ama kimyasal yaşadım . İçeriklerini araştırıp karşılaştırın. Ayrıca buğday ruşeymi içindede güzel ve etkili vitaminler mevcut ve kaliteye iyi geliyor . Tabi 1 ay kullanımda değil en az 3/5 ay kullanmanız gerekir bu tür şeyleri. uzun süre gebelik elde edemediyseniz amh ve hsg çektirin. snra hep vakit kaybı olur. tecrübem ile sabitlenmiştir. ben iki kere doğal gebelik yaşadım biri 6 haftalık düşük , biri kimyasal , bir negatif aşılama, şmdi tüp bebeğe geçtim. allah yardımcımız olsun . kolay bir rahatszlık denilemez. Adı tatlı kendisi çok acı meretin...