Nasıl kullanıyorsunuz kürü ve yağı? Bilgi verebilir misinizBana da dediler yok cocuk dogur yok ameliyat yok ilaç. 2 yıl kullandım tarlusal, hormonlarımı alt üst ettiği gibi zerre faydası olmadı. En son Soğan kürü + çörek otu yağı miss.. Bi tane bile kist yok su an. Eşle problem çözmeden cocuk yapmanız cocugun psikolojisini ve geleceğini riske atar. Umarım yapmazsınız emin olmadan.
Kürü yıllar önce kullandım soğanı dörde bölüp kaynatıp 1 bardak suyunu içtim 15 gün regl sonrası. Birkaç ay sürdü. Çörekotu yağı ise her sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce bir tatlı kasıgı iciyorum hala. Alıskanlıgım oldu. 3 hafta her sabah 1 hafta dinlenceksiniz.Nasıl kullanıyorsunuz kürü ve yağı? Bilgi verebilir misiniz
TeşekkürlerKürü yıllar önce kullandım soğanı dörde bölüp kaynatıp 1 bardak suyunu içtim 15 gün regl sonrası. Birkaç ay sürdü. Çörekotu yağı ise her sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce bir tatlı kasıgı iciyorum hala. Alıskanlıgım oldu. 3 hafta her sabah 1 hafta dinlenceksiniz.
Merhaba aynı dertten muzdarip olduğum için çok iyi anlıyorum. Benimki sürekli tekrarlayan bir kist gitsede gelir yine yani. Aynı şekilde her doktor farklı birşey söyledi. Henüz çocuk düşünmüyordum bende ama doktor olan kuzenim çok ısrar etti korunma bi bebiş olsun diye. Daha yeni denemeye başladık. Yaşın kaç evlilik hakkında zamana ihtiyacın varsa yaşın uygunsa yine beklenebilir diye düşünüyorum. Çünkü 22 yaşında yine kist olduğunda doktor hemen evlen hamile kal demişti. Şu anda 30 yaşındayım.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama hanımlar çikolata kistinin kesin belirtileri neler acaba, bi yardımcı olur musunuz?
Bu arada geçmiş olsun konu sahibi
Peki her ay düzenli adet oluyor musunuz?bende aşırı kasık ağrısı olmuştu. önce sadece adet dönemlerimde vardı sonra sürekli olmaya başladı.
Çörek otu yağını nasıl kullandınızBana da dediler yok cocuk dogur yok ameliyat yok ilaç. 2 yıl kullandım tarlusal, hormonlarımı alt üst ettiği gibi zerre faydası olmadı. En son Soğan kürü + çörek otu yağı miss.. Bi tane bile kist yok su an. Eşle problem çözmeden cocuk yapmanız cocugun psikolojisini ve geleceğini riske atar. Umarım yapmazsınız emin olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?