Çikolata kisti

bgmblby

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
207
105
103
35
Herkese merhaba,

5 yil once cikolata kistinden ameliyat olmustum.5 yillik sure icinde cikolata kisti tekrarlamadi ve bu arada 2 negatf tup bebek denemem var smdi bahceciye basladim doktor iki taraftada 23 mm lik cikolata kisti gordu ?

Yardimci olurmisunuz korkmalimiyim ? Ilacla erirmi veya kendiliginden gidermi tekrar ameliyat olamam rezervlere zarar verir

Merhaba sadece çikolata kisti için mi tüp bebek denildi. Yumurtalarınız da sıkıntı var mı?

23 mm ameliyat icin cok kucuk 2-3 cm olmadiktan sonra ameliyata gerek gorulmuyor diye biliyorum. Benimde 25 mm kadar sol yumurtaligimda var. 1 defa tup bebek yaptim tuttu sonra kaybettim. Bir sure sonra histereskopi oldum rahim duvari kalinligi olmasi gerekenin uzerine cikmisti. Ameliyattan sonra dogal gebe kaldim tabi onunda kalbi durdu. Suanda beklemedeyim. En azindan dogal hamilelik yasayabildigime seviniyorum. Kiste gelince bana doktorum 2 aylik tedavi uyguluyordu. 1 ay dkh ve lucrin igne kullaniyordum kisti baskiliyorduk sonraki adetle tup bebek ilaclarina basliyoduk. Benim yumurtalar ancak bu tedaviye (uzun protokol tüp bebek) cevap vermisti

Merhaba öncelikle kistiniz küçük bu cnm ile gebe mi kalamadınız doğal yollardan yoksa rahim kalınlığı mı engelledi tüp bebeğe karar verdiniz. Kusura bakmayın bendeki baya büyük ve bunalıma girmek üzereyim.

Ben mi yanlis gordum sizde 23mm yazmadiniz mi kistiniz icin. Daha cm bile degil. Kistten dolayi tup bebege karar verdik oncesinde asilama denemeleride oldu. O surecte rahim kalinligim sinira yakindi kalinlasmaya devam ederse amaliyat demisti doktorum.

Benim sol yumurtaligimda kucuktu kist rvet ama yumurta gelisimini cok etkiliyordu

Sanırım başka bir arkadaş yazdı 23mm diye Benim baya büyük çünkü

Yok herhangi bir sorunum yok rahimle alakali cikolata kistim cok onceden vardi 5 yil evvel o zaman 8 cmdi ve 6 yillik evliyim rapor ckti direk tup bebek yaabilirsin dedi doktorum smdi baceciye gdiorum her hafta yumurta takibi yapilio tedaviye baslamadim henuz yedigime icdigime dikket ediorm

Yani size ameliyat önerilmedi direkt. Gebe kalamamamızın sebebi bu lanet kist yani . Bana normal yolla kalsan gider ama çok zor denildi iki ucuda karanlık olumsuz. 6 yıl diyorsunuz bu Arada başka aşılama vb gibi denemeniz oldu mu ?teşekkür ederim

Yok olmadi sadece 2 negatf tu p bebek olldu transfere bile gidemedik yumurta kalitesiz dedi ben 6 yil evel ameliyat oldum kisstten o alindi smdi tekrr olmus iste 23 mm nolck blmorum ama doktorum yorum yapmdi

Merhabalar 23mm 2.3cm ediyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…