Cikolata kisti

Kubra6725

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
53
9
86
36
Hanımlar merhaba ameliyat olacağım çikolata kistinden ankarada 3 prof dr arasında kaldım.Hulusi Zeyneloglu mu Polat Dursun mu yoksa Önder Koç mu hangisine daha çok güvenmeliyim acil bilgi verir misiniz

Sana Ankara’da Doç.dr Cemil Kaya’yı öneririm, doğumumu o yapmıştı, çok öngörülü bir doktor , doğumum sezaryen olmuştu, ameliyat sırasında rahmimde küçük bir kist görüp onu da halletmişti ve eli çok hızlı, lakabı da atom karınca zaten , biliyorsun sezaryen doğumlarda hızlı olmak çok önemli...

Sana Ankara’da Doç.dr Cemil Kaya’yı öneririm, doğumumu o yapmıştı, çok öngörülü bir doktor , doğumum sezaryen olmuştu, ameliyat sırasında rahmimde küçük bir kist görüp onu da halletmişti ve eli çok hızlı, lakabı da atom karınca zaten , biliyorsun sezaryen doğumlarda hızlı olmak çok önemli...
Üreme vecendometriozis olmali alanı:(

Üreme vecendometriozis olmali alanı:KK43:
Alanı endometriozisi de içeriyor canım, google’dan yaz doç dr cemil kaya diye sitesinde görürsün, çok şakacı ve kafa dengi bir doktordur, bazı doktorlar vardır ya ağzından cımbızla alırsın lafları ve kasıntıdır, yanında rahat olamazsın, hiç sevmem...Bu doktor çok mütevazi ve işinde çok başarılı,bir araştır istersen ...Yeri çukurambardaki Ankara Ticaret Merkezinde...

Normalde adet liyken şiddetli ağrı ilişki sırasında ağrı ama bende hiç bir belirti olmadi :(ve adetim coookkk duzenli

Canım ameliyatı oldun mu ? Polat bey benim doktorum çok memnunum mükemmel bir hekim ve çok tatlı bi insan çok ilgili🥰 olmadıysan tavsiye ederim👌🏻

Back