Cikolata kisti

Lamia Salimova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
5
0
32
Merhaba arkadaslar. Sorum vardi cikolata kisti olupda gebe kalan var mi aranizda. Prolaktin yuksekligim vardi doktor dostinex yazdi ilaci kullandim prolaktinim dusdu fakat sol yumurtaligimda 2 kistim olustu. Doktor ilk ay diana 35yazdi folikulyar kistir diye bir ay kullandim sovrulmadi kistim doktor bu kez kistimin cikolata kisti oldugunu soyledi 3aylik surec koydu belki hamile kalirim diye fol tursusu ve dufaston kullaniom. 3ayin sonunda gebe kalmazsam lapraskopik yolla gotururz dedi. Ben 10yil once sag yumurtaligimda kist vardi serroz kistadenoma ondan amaliyyat oldum bu yillar surecinde ne zaman doktora gitsem o yumurtaligimda hoc bir zaman folekul yokdu.korkiom yine amaliyyat olsam bu yumurtaligimda da folekul olusmaz. Su an zaten maddi yonden sıkintim var amaliyyat olamam.Kistlerin boyutu kucuk 1.6-1.8 dir en son gecen ay gittigimde.su anda reglime 3gun var acik kahvemsi akintim var hep reglimden once olurduda zaten. Sormak istedigim bu kisti olupda gebe olan var mi? 1yillik evliyim 26yasindayim. Bu arada Azerbaycandan katiliyorum size

X