cikolata kisti

nisanur8307

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
16
0
1
41
herkese merhaba. yaşım 35 çikolata kıstım sol över de 8 cm. hormon testlerim normal.amh 2.69 tüplerim sol tup açık sağ tup şüpheli tıkalı. doktor bana tup bebek dene dedi. ama burda görüyorum ki kist küçültme veya kıstın içini boşaltarak hamile kalanlar var. ya da ameliyat olup hamile kalanlar var. lütfen bilgilerinizi yaşadıklarımızı paylaşır mısınız.
şimdiden tesekkurler

8 cm çok büyük bir kist. Doktor hamile kalmayı dene derken sizi başınızdan savmış gibi görünüyor. Başka bir doktora gitmeyi denediniz mi?

doktor tup bebek dene dedi. başka doktora gittim o ameliyat ederim dedi. kafam çok karisik
Başka doktorlarla da görüşün hatta maddi durumunuz müsaitse özelden doktor ismi yazacağım size. Bu işin uzmanı kendisi.
Çikolata kisti maalesef çok zor bir hastalık. Kenara atıp beklemeye fırsat verecek gibi değil kistinizin büyüklüğü.

herkese merhaba. yaşım 35 çikolata kıstım sol över de 8 cm. hormon testlerim normal.amh 2.69 tüplerim sol tup açık sağ tup şüpheli tıkalı. doktor bana tup bebek dene dedi. ama burda görüyorum ki kist küçültme veya kıstın içini boşaltarak hamile kalanlar var. ya da ameliyat olup hamile kalanlar var. lütfen bilgilerinizi yaşadıklarımızı paylaşır mısınız.
şimdiden tesekkurler
merhaba,
kisti aldırdınız mı? ya da nasıl bir tedavi uygulandı. bende de 7 cm sağ overda çikolata kistim var 7 aydır hamile kalamıyorum. bir ameliyat dedi, biri dedi çocuk tedavisi dedi vs vs...

Back