ÇİKOLATA KİSTİ YARDIMMM...

yaserr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
76
2
16
34
Ankara
Kızlar çikolata kisti olup hamile kalanınız var mı ??
Benim 5 ay önce sol yumurtalığım alındı.simdide sağ yumurtalığımda 1.5 cm çikolata kisti var ve polikistik overliyim. Çok korkuyorum diğer yumurtalığımda gidicek diye doktorum henüz hiç bi bilgi vermedi. Sadece kan tahlili yapıcaz adetin 3.cü günü dedi ama adetlerim düzensiz oldugu için bi türlü testide yaptıramadm. Bilgisi olan varsa lütfen yazsn iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var

Benim sağ ve sol yumurtalığımda biri 7 küsür diğeri 8 küsür iki küstim vardı. Brn hamile kalamadım kistler varken, sonra açık ameliyat oldum kistler temizlendi 5 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.

Sol yumurtalığın kist var diye mi alındı?
Birde 1,5 cm çok büyük değil.
hangi şehirdesin? Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim ihtiyacın olursa

Ozaman hamileydim ve 3 tane kistim vsrdı içi su dolu sanırım onlar sıkıştırmış ve yumurtalığım kendi etrafnda dönmüş kangrene çevirmiş. Oyle alındı evet kist cok küçük ama tek yumurtalıgım var hamıle kalmama engel pko da engel cıkolata kistide oyle buyurse ve bu yymurtalıgıma zsrar vetırse diye korkuyorum ankaradayım

Korkunu çok iyi anlıyorum. Allah şifa versin inşallah. Benim kistlerimde sarmal çikolata kistiymiş ve ameliyatım riskliydi yumurtalıklar açısından. Konya'da ali acar var, Allah razı olsun ondan, tüm risklere karşı hiç sorun yaşamadık elhamdülillah. İlaçla tedavisi yokki şunu yaptılar desem, anca bebek için iğne ilaç kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…