Merhaba cnm ben geçen ay kullandım adet olunca doktora gittim kistin yok dedi bende inananadım acaba göremedi mi die düşündüm ama kadın doktoru heralde bilir yani:) çikolata kistim 2,5cmdiMerhaba kizlar ☺ yumurtaliklarimda 5 cm cikolata kist olduğunu söyledi doktor. Bu haberden sonra hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. Şiddetli ağrılı ve kanamalı adetim oldu. Şu an adetin in bitiminden 2 gun sonra soğan kurune başladım. VAR MI BU KURU KULLANIP Allah in izni ile faydasini gören? guzel tecrübeleri paylaşalım ☺
Ayenn ben de aynı durum. Şu an akışına bıraktımbenimde sağ tarafta 1.5 senedir 6 cm çikolata kistim var.birçok doktora gittim ilaç vermediler çünkü doğum kontrol haplarının çikolata kistine fayda etmeyecegini söylediler.en son ameliyat olmak istediğimi söylediğimde bunun riskli olacağını ve yumurtalığımı alabileceklerini söyledi.soğan kürüde denedim ilk 21 gün içtim 10 gün ara verip tekrardan 21 gün içtim ama bir faydası olmadı.şuan akışına bıraktım.yani demem o ki ben soğan suyunun bir faydasını göremedim
bende bu ay soğan kürü deniyorum doktorum içebilirsin dedi ama doktor bana kesin çözüm ameliyat diyor sanırım her iki tarafta olması sebebiyle.
Bebeğinizin oldu mu acaba tek çözüm gebelik ya da ameliyat misBenim de sol yumurtalığımda 7 cm çikolata kisti vardı. Soğan kürü denemedim . Ama birçok doktora göründüm ve çikolata kistinin ilaçla tedavisi olmadığını söyledi hepsi. Ameliyat şart dediler ve oldum. Doktorum çok iyi bir doktordu saolsun kızım olsan ancak bu kadar hassas olabilirdim ameliyatında dedi. Laporoskopi istemedi çünkü kist büyüktü. Açık ameliyat oldum yumurtalığımı almadan temizlemeyi başardı çok şükür. O ağrılarımdan eser kalmadı. Ameliyat olacaksanız işinde uzman bir doktor olmasına dikkat edin..
Bebeğinizin oldu mu acaba tek çözüm gebelik ya da ameliyat mis