Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende Kasım ayında 2. Kez çikolata kisti ameliyatı oldum bu ay soğan suyu deneyeceğim.Mrb arkadaşlar cikolata kisti ameliyati oldum 6.ayimdayim kist tekrarladı ayni zamanda hamilelik denerken Soğan suyu içilebilir mi bilgisi olan var mı???
Teşekkürler ameliyattan sonra 4 ay visanne kullandim sonra duphaston kullandim şuan 6. Ayda tekrar çıktı reglken hemde değilken ağrım vardı bide rahmim düzeltildi arkuat uterus vardiGecmis olsun ne cabuk tekrarlamis, ilac kullandiniz mi ameliyattan sonra..., neden ameliyat oldunuz kizlar, regl disinda agri ve yapisiklik mi vardi
Peki hamilelik deniyoruz Soğan suyu içilebilir miMerhaba bende Kasım ayında 2. Kez çikolata kisti ameliyatı oldum bu ay soğan suyu deneyeceğim.
Yumurta çatlayana kadar denenebilir diye biliyorum umarım yanlış değildir ben öyle yapacam çünkü.Peki hamilelik deniyoruz Soğan suyu içilebilir mi
Tamm tsklrYumurta çatlayana kadar denenebilir diye biliyorum umarım yanlış değildir ben öyle yapacam çünkü.
Ilacim var bitsin başlıcamSiz başladınız mı içmeye
Ameliyattan sonra ağrılarımin yüzde 90 gitti diyebilirim şuan ağrılarım yok kist daha küçük olduğu için olabilirAgrilariniz ne durumda
Öncesinde cok.hiisseder miydiniz varlığını mesela ben ozellikle kışın adim atinca bile varligini hissediyorum, 4 cm aslndsAmeliyattan sonra ağrılarımin yüzde 90 gitti diyebilirim şuan ağrılarım yok kist daha küçük olduğu için olabilir
Tabi öncesinde de çok ağrım oluyordu yemek yiyince direk karnıma ağrı giriyordu şuan iyiyim çok şükürÖncesinde regl dışı da agriniz oluyor muydu, mesela ben ozellikle kışın adim atinca bile varligini hissediyorum, 4 cm aslnds
İnşallah gönlünüzce olsun.Ilacim var bitsin başlıcam
İnşallah işe yararBenimde 6.5 cm cikolata kistim var. 3 gundur sogan kurune basladim. Hadi hayirlisi.
bende 4 cm çikolata kistim var bugunsogan suyunu ilk uygulamam sabah ve aksma yemeklerınden 15 dk önce tüketıyorum her içimde taze yapıyorum . havuc suyu ve incir kürünede baslıcam sonra testere dişli aslan pencesi :) kombo ypıyorum rabbim hepimize önce şifa sonra bebek versin inşallahBenimde 6.5 cm cikolata kistim var. 3 gundur sogan kurune basladim. Hadi hayirlisi.
Sonuc iyiye giderse bizi bilgilendirin bende başlıcam adet olmayı bekliyorumbende 4 cm çikolata kistim var bugunsogan suyunu ilk uygulamam sabah ve aksma yemeklerınden 15 dk önce tüketıyorum her içimde taze yapıyorum . havuc suyu ve incir kürünede baslıcam sonra testere dişli aslan pencesi :) kombo ypıyorum rabbim hepimize önce şifa sonra bebek versin inşallah
yenı konu açtım konuma gelin orada birlikte deneyıp bırlkt3e beklyelşim istersenizSonuc iyiye giderse bizi bilgilendirin bende başlıcam adet olmayı bekliyorum
Tammyenı konu açtım konuma gelin orada birlikte deneyıp bırlkt3e beklyelşim isterseniz