• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti ve sivilceler

madonnamiss

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
290
66
318
Muğla
herkese merhaba ben 26 yaşında bekar bir bayanım ve 2008den bu yana çikolata kistim var ve yüzüm akne içinde kaldı özellikle çene altı, acaba sizinde bu tarz bir sorununuz var mı yoksa benim hormonel bir sorunum mu var kist dışında????:43::43:
bir de ben kilo vermekte zorlanıyorum ya siz???

herkese merhaba ben 26 yaşında bekar bir bayanım ve 2008den bu yana çikolata kistim var ve yüzüm akne içinde kaldı özellikle çene altı, acaba sizinde bu tarz bir sorununuz var mı yoksa benim hormonel bir sorunum mu var kist dışında????:43::43:
bir de ben kilo vermekte zorlanıyorum ya siz???

merhaba cnm benimde çikilota kistim var ama sivilcem falan olmadı ilk defa sendne duydum sivilceyide ama kilo konusunda özellikle göbek kısmımda benimde kilolarım birikti spor yapmama rağmen gitmiyo doktora sordum bu kist karında şişlik yapıyomuş dışardan bakıldığındada sanki göbeğim yağ bağlamış gibi duruyo erimiyo göbeğim

benimde akne problemim var cildiyey gitmiştim bana abartıyorsun sorun teşkil edecek kadar sorunun yok demişti yakın zamanda bir kadın doğuma gidip rutin kontrol yaptırmak istiyorum bende.sizede geçmiş olsun.. :31:

hanımlar gerçekten ilgili oluşunuz beni memnun etti, inanın bu kist içimde kanayan yara hiç huzurum olmuyor bazen ama özellikle de iri iri çıkan ve içinde hiç bir şey olmayan ya da irin olan tamda kulak bitiminin ordaki sivilcelerim son üç yıldır başıma bela... evet benim de göbüşüm var ama ben normalde de iri biriyim alt gönek var ben de....

siizin kistiniz hangi yumurtalığınızda?? bir de ben istanbulda çok ünlü bir kadın doğum uzmanı ve kısırlıkla uğraşan doktorla görüştüm bunun benden asla geçemeeyeceğini söyledii.. ya sizin doktorlarınız:72::72:

canım benimde son zamanlarda çenemde sivilcelerim arttı.
meğer çikolata kistim varmış.
benim doktorum gebeliğin bu kistleri tedavi ettiğini söyledi.
geçmez diye bişey yok canım.
doğum kontrol hapı kullanıyormusun?

Back