çikolata kisti ve polikistik overi olanlar size umut dolu yazım

ebrar_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
79
1
36
İstanbul
Cnm öncelikle inan neler yaşadığınızı okadar iyi anlıyorumki anlatmam 2 senedir hasretimm çikolta kisti ve polikistik overim varr buna rağmen rabbim bebek verdi ama birgün olsun ümidimi kesmeidm çünkü rabbim istemesi yeter ne hastası olursan ol yeterki rabbim ol desin doğru dürst bir tedavi göremdim açıkcak her dr. farklı koştu glukopaj kullandım hergün birtane sonra dr. birgün klomen verdi ilk zmaanlar klomen hep kist yaptı olmadı sonra farklı bir dr. gittim 2 sene sonra oda klomen kullandı ama kist yapmadı yumurtalarım biri 18 m biri 17 m oldu ve çatlatma iğnesi olsum 36 saat sonra iilişkidedi ve ilişkide bulunduk okadar tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin....

ne güzel tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin...darısı başımıza çikolata kistinden dolayı beklemedeyim bende hayırlısı

tebrik ederim:)bize umut olacak paylaşımları bekliyoruz bende çikolata kisti hastasıyım anne olmayı istiyorum zor görünüyor ama rabbiim işallah nasip eder

tebrik ederim:)bize umut olacak paylaşımları bekliyoruz bende çikolata kisti hastasıyım anne olmayı istiyorum zor görünüyor ama rabbiim işallah nasip eder

cnmm hiç morelini bozma 1,5 sene boyunca bebeğim olmadı hem çikolata kisti hemde polikistik over vardı. dr. olur diyordu bir çok dr. gittim görmediğim tedavi kalamdı bir sürü ilaçç her dr. başka birşey dedi ama birgün olsun ümidimi kaybetmedim ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım hemde çikolata kistim var onunlan ameliyat olmadan herkez olmaz diyordu ama rabbime güvendim inşallah yardı olmuşumdurr.... umudunu kaybetme bnm bebeğim bir aylık olduu daha minicik

Canım çok sevindim. Hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle bebebiğini kucağına alırsın inşallah. Darısı bize olsun inşallah
Bizde çocuk istiyoruz fakat henüz bir netice yok. Regl günümede 2 gün kaldı. İnşallah hamişim dir. Benim sıkıntımda yaşım. 35 yaşındayım, aslında reglim düzenli, bildiğim kadarıyla bir sıkıntım yok çok şükür. Sorun varsa eşimdemi acaba diyorum, kendisi ilaçlar kullanıyor çünkü, yan etkisi varmı acep diyorum. Birde çevrem bana doktora gitmemi, sanki çocuğumun olması zormuş gibi davranmaları çok canımı sıkıyor.

merhabalar, 29 yaşındayım 2010 yılında çikolata kisti olduğumu öğrendim, kullanmadığım macun, içmediğim bitkise lçay kalmadı. hurma poleni bile içtim, ama bir sonuç yok malesef iki tarafta toplam 13 cm. kistlerim var. artık en son çare olarak ameliyat olmaya karar verdim. eşim de ben de o kadar çok çocuk istiyoruz ki, ama vermeyince mabut neylesin sultan mahmut misali çaresiz kaldık. hayırlısı elbet cenabı haktan tabi ama insanız işte birimiz anne olmak diğerimiz baba olmak istiyoruz. cenabı hak dermansız dert vermesin, herkese acil şifalar. eğer arkadaşlardan varsa benim durumumda olup da ameliyat olmuş olanlar eğer beni bilgilendirirlerse çok mutlu olacağım selam ve dua ile...

Allah yardımcınız olsun canımm...
Allah sizede tez vakitte bebek nasip etsin inşallah. tabii bize de ve isteyen herkesee...

İbrahim saraçoğlunn soğan krunu denediniz mi benim bun söylediğim 4 arkadaşımda kullandıktan 1 ay sonra hamile kaldılar ALLAH isteyen herkeze nasip etsin inşallah benimde düşüklerim old çok tedavi gördüm şimdi iki tane yavrum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…