Gebeliğe Hazırlık Cikolata kisti ve polikistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
mrb bayanlar bende polikistik over varmis sizce bu gebelige engelmi uzun zaman once doktora gtmemde cikolata kisti icin her kadinda olabilir dedi ve zamanla gecer demisti

mrb bayanlar bende polikistik over varmis sizce bu gebelige engelmi uzun zaman once doktora gtmemde cikolata kisti icin her kadinda olabilir dedi ve zamanla gecer demisti
Merhaba herkeste engel değil birçok insan bebek sahibi olabilir. Bende pkoluyum geçen ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadı şuan adetim doktora gidip bu ay yine denicem inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavusuruz

Merhaba hanımlar bende pko yum aynı tedavi bende kullandım ay olmadı bir bu ay dinlenmedeyim bekliyorum bakalım

Bende adet gecikmesi hic olmuyo genelde gunu gunune oluyorum yada 1 2 gun geciyo

Merhaba canım eğer klomen sende kist oluşturmadiysa bu ayda devam edebilirsin
Canım ben klomen ve femara kullandım doktorum bu tedavi 2 ay sürer dedi o yüzden bu ay hiç bir şey kullanmadan beklemedeyim kist filanda oluşmadı aslında yumurtalarım olgunlaşmıştı neden olmadı anlamadım

Anladım peki yumurtaların çatlamamış olabilir mi ben catlatma iğnesi de kullandım geçen ay yinede olmadı vardır bir zamanı bu ay iki yumurtam var cuma günü iğne olcam inşallah ikiz istiyorum

Anladım peki yumurtaların çatlamamış olabilir mi ben catlatma iğnesi de kullandım geçen ay yinede olmadı vardır bir zamanı bu ay iki yumurtam var cuma günü iğne olcam inşallah ikiz istiyorum
Hadi hayırlısı rabbim gönlüne göre versin tatlım olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…