• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Çikolata kisti ve lazer

Sefilseyyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
10
3
86
33
Arkadaşlar bende çikolata kisti var ve doktorlar bekar olduğum için almayı tavsiye etmiyorlar. Çikolata kistine rağmen epilasyon yaptırmayı düşünüyorum, bunun bı sakıncası olur mu ve epilasyon sonrası tüylenme tekrarlar mı? Bu konuda tecrübesi, bilgisi olan arkadaşlar paylasirsa çok sevinirim

Uzun surecek tedavin bende de var ama tedavisini gorunce bitiyo ben seanslarimi bitirdim ama hamilelikte tekrarlayabilecegini herkes soyluyor.Once bir endokrin uzmaniyla gorusun sonra arastirin orjinal cihazi olan biyere baslarsaniz iyi olur.Ben Mehmet Akgunun kliniginu tercih etmistim.Ayva tuylerin muhakkak kalicak ama o simsiyah erkek sakali gibi olan killar temizleniyor.

Uzun surecek tedavin bende de var ama tedavisini gorunce bitiyo ben seanslarimi bitirdim ama hamilelikte tekrarlayabilecegini herkes soyluyor.Once bir endokrin uzmaniyla gorusun sonra arastirin orjinal cihazi olan biyere baslarsaniz iyi olur.Ben Mehmet Akgunun kliniginu tercih etmistim.Ayva tuylerin muhakkak kalicak ama o simsiyah erkek sakali gibi olan killar temizleniyor.
Sizinkinin boyutu ne kadar ? Bide hormonlarimda normal değil benim epilasyon sonrası yeniler mi acaba

2.evredeyim henuz sukur.Hormon tedavisiyle birlikte gidilmesi daha uygun zaten daha hizli dokuluyor.

2.evredeyim henuz sukur.Hormon tedavisiyle birlikte gidilmesi daha uygun zaten daha hizli dokuluyor.
Hormon tedavisi için ilaç mı alıyorsunuz? Ben kistler ya da hormonlar için hiç bi ilaç kullanmıyorum. Visanne vermişti doktor abartmıyorum intiharı düşünür hale gelmiştim, psikolojimi alt üst etmişti :(

Dogum kontrol hapı kullaniyorum uzun zamandir .Adet duzensizligi ve agrilari ortadan kaldiriyor.
Benim hamdolsun sancım ya da düzensizliğim yok. Kist olduğunu sadece ultrasonda anlarsınız sosyal hayatima bı etkisi yok hamdolsun ama onun orda olduğunu bilmek, ileride olabilecekleri düşünmek ya da yayilacagini falan düşünmek beni inanılmaz korkutuyor

Allah yardimcimiz olsun dikkatli olmak gerek hayatini
Benim hamdolsun sancım ya da düzensizliğim yok. Kist olduğunu sadece ultrasonda anlarsınız sosyal hayatima bı etkisi yok hamdolsun ama onun orda olduğunu bilmek, ileride olabilecekleri düşünmek ya da yayilacagini falan düşünmek beni inanılmaz korkutuyor
Korkma belkide yok olup gidicek daha baslangictasin.

Back