• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti ve hamilelikte şiddetli ağrı ?

feride123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3
0
1
54
merhaba arkadaşlar. benim kızımın bilinmeyen doktorların dahi bulamadığı ağrı problemi var. 8 yıldır bu ağrıyı çekiyor. her ay adet olmadan 1 hafta önce bu dayanılmaz şiddetli ağrısı başlıyor ve adet olur olmaz ağrı bitiyor. bir sürü doktora gitti önce anal fistül var ağrıyı bu yapar dediler ameliyat oldu ama ağrı geçmedi her ay yine devam etti fistülden değilmiş ağrılar. sonra çok küçük çikolata kistinin olduğunu söylediler ama onun bu kadar şiddetli ağrı yapmayacağını söylediler. başka doktor ise hamile kalma olasılığının çok düşük olduğunu fakat hamile kalırsan bu ağrıların geçeceğini söyledi. şuan 5 haftalık hamile ve ağrılar daha da şiddetlenmiş ve sıklaştı resmen ağlıyor şiddetinden . günde 8-9 defa ağrıları tutuyor ve ağrı en az 15 dk sürüyor. doktorlarda nedenini bilemiyorlar kesin bir şey söylemiyorlar. adet olmayacağı için bebek doğana kadar bu ağrıları çekeceğinden çok korkuyor. ne yapacağını bilmiyor. :( aynı sorunları yaşayanlar var mı ? hamilelikte de şiddetli ağrılar çektiniz mi ?

merhaba arkadaşlar. benim kızımın bilinmeyen doktorların dahi bulamadığı ağrı problemi var. 8 yıldır bu ağrıyı çekiyor. her ay adet olmadan 1 hafta önce bu dayanılmaz şiddetli ağrısı başlıyor ve adet olur olmaz ağrı bitiyor. bir sürü doktora gitti önce anal fistül var ağrıyı bu yapar dediler ameliyat oldu ama ağrı geçmedi her ay yine devam etti fistülden değilmiş ağrılar. sonra çok küçük çikolata kistinin olduğunu söylediler ama onun bu kadar şiddetli ağrı yapmayacağını söylediler. başka doktor ise hamile kalma olasılığının çok düşük olduğunu fakat hamile kalırsan bu ağrıların geçeceğini söyledi. şuan 5 haftalık hamile ve ağrılar daha da şiddetlenmiş ve sıklaştı resmen ağlıyor şiddetinden . günde 8-9 defa ağrıları tutuyor ve ağrı en az 15 dk sürüyor. doktorlarda nedenini bilemiyorlar kesin bir şey söylemiyorlar. adet olmayacağı için bebek doğana kadar bu ağrıları çekeceğinden çok korkuyor. ne yapacağını bilmiyor. :KK43: aynı sorunları yaşayanlar var mı ? hamilelikte de şiddetli ağrılar çektiniz mi ?
Çok geçmiş olsun bence öncelikle bir Prof görsün kızınızı. Çikolata kisti çok şiddetli ağrılar yapıyor yapmaz diyen doktora hiç katılmıyorum.ben bir yıldır çektiğim ağrılarla birkaç doğum yapardım herhalde ve doktorlarda bunu doğruluyor doğum sancısı gibidir diyorlar. Fakat benim gittiğim tüm doktorlar hamilelik sırasında kistin küçüleceğini ve ağrılarımın geçeceğini söyledi.adet görülmediği için.şuan hamileliğide çok yeni genelde hamileler adet dönemi yaklaştığında adet sancısı gibi sancı çeker ama bu anormal bir durumda olabilir dediğim gibi bence bir proftan yardım alın istanbuldaysanız Tavsiyede bulunabilirim geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun bence öncelikle bir Prof görsün kızınızı. Çikolata kisti çok şiddetli ağrılar yapıyor yapmaz diyen doktora hiç katılmıyorum.ben bir yıldır çektiğim ağrılarla birkaç doğum yapardım herhalde ve doktorlarda bunu doğruluyor doğum sancısı gibidir diyorlar. Fakat benim gittiğim tüm doktorlar hamilelik sırasında kistin küçüleceğini ve ağrılarımın geçeceğini söyledi.adet görülmediği için.şuan hamileliğide çok yeni genelde hamileler adet dönemi yaklaştığında adet sancısı gibi sancı çeker ama bu anormal bir durumda olabilir dediğim gibi bence bir proftan yardım alın istanbuldaysanız Tavsiyede bulunabilirim geçmiş olsun

bencede normal değil bu durum. tavsiyede bulunursanız daha yardımcı olursunuz ? teşekkürler.

bencede normal değil bu durum. tavsiyede bulunursanız daha yardımcı olursunuz ? teşekkürler.
Hamileliği çok yeni olduğu için düşük tehlikesi olabilir bazen sancı düşükten kaynaklanabiliyor.ama umarım öyle bişey yoktur bende hamile kalmaya çabalıyorum zor bir süreç. Prof Dr Engin oral netten yazarsanız numarasınada ulaşırsınız.özel muayenehanesi var özel sigorta geçerli. Bence bi kere dahi olsa bi gidin kafanızdaki soruları cevaplar en azından.umarım faydam dokunur Allah şifa versin inşallah

Hamileliği çok yeni olduğu için düşük tehlikesi olabilir bazen sancı düşükten kaynaklanabiliyor.ama umarım öyle bişey yoktur bende hamile kalmaya çabalıyorum zor bir süreç. Prof Dr Engin oral netten yazarsanız numarasınada ulaşırsınız.özel muayenehanesi var özel sigorta geçerli. Bence bi kere dahi olsa bi gidin kafanızdaki soruları cevaplar en azından.umarım faydam dokunur Allah şifa versin inşallah

gittiği doktorlar düşük tehlikesi olup olmadığını söylemedi ama umarım öyle birşey olmaz. inşallah siz de hamile kalırsınız stresten uzak durun Allah yardımcınız olsun. tavsiyeniz için teşekkürler

gittiği doktorlar düşük tehlikesi olup olmadığını söylemedi ama umarım öyle birşey olmaz. inşallah siz de hamile kalırsınız stresten uzak durun Allah yardımcınız olsun. tavsiyeniz için teşekkürler
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel temenniniz için. İnşallah herşey yolundadır Allah sağlıkla torununuzu kucaklamayı nasip etsin

Back