Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah herşey normal bi şekilde ilerler sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızaArkadaşlar merhaba 26 yaşındayım 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim kan testinde 79 cıktı 4. Gun hastaneye gittim tekrar test yapıldı 155.6 çıktı beta dr alttan muayene etti keseyi göremedi çikolata kistim olduğunu söyledi bende ilk defa o gün öğrendim. Çikolata kisti hamilelikte problem olur mu birde dış gebelik ihtimali olabilir dedi rahim duvarım kalınlaşmış değerin yükselmiş ama dış gebelikte olabilir dedi çok tedirginim
İçimde kötü bir his var bir problem varmış gibi hissediyorum bugun doktora gidicem uykularım kaçıyor yoksaHakkınızda hayırlısı olsun inşallah herşey normal bi şekilde ilerler sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Hayırrr herşey çok güzel olucak içinizi kalbinzi güzel düşüncelerle doldurun lütfenİçimde kötü bir his var bir problem varmış gibi hissediyorum bugun doktora gidicem uykularım kaçıyor yoksa
Umarım dediğiniz gibi olur dua edin lütfen. Eğer bi problem varsada en erken bilmek istiyorum kendimi hazırlamak istiyorumHayırrr herşey çok güzel olucak içinizi kalbinzi güzel düşüncelerle doldurun lütfen
Dualarım sizinle güzel haberler sizin olsun herşey gönlünüze göre olsun inşallahUmarım dediğiniz gibi olur dua edin lütfen. Eğer bi problem varsada en erken bilmek istiyorum kendimi hazırlamak istiyorum
Evet öyle olduğunu öğrendim bende ama değer artışım yavaş ve çikolata kisti beni çok korkuttu devlette oldum ilk muayene sorularıma cevap alamadım kafamda bi sürü senaryo var155 değeriyle kesenin görünmesi imkansız, 2 günde bir en az %60 70 artış olmasi lazım ve beta 3 bin civarı olunca tekrar git doktora, o zaman görülür kese
Devlette malesef ilgilenmiyolar, ben cikolata kistiyle hamile kaldim, diğerlerinden bi Farkımız yok ama eğer değer yavas yükseliyorsa o sıkıntılı bi durum olabil
Biraz sıkıntılı gibi görünüyor malesef27 kasım 78- 1 aralık 153.6 3 aralık 278,2 beta değerlerim bu sekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?