Çikolata kisti varken hamile kalanlar buraya.

İnşallah o duyguyu Allah sana da tattırsın. Üzülme bol bol dua et olacak inşallah.

amin..Allah nasip etsin her isteyene..sanırım sizin ikinic olacak..umudunuzu kaybetmeyin

umudunuz kaybetmeyin içinizden tekrar edin Allah isterse olur..önünde hiç bir engel olamaz..
benimki yerleşme kanamasıydı..kahverengi akıntılar bende olmazdı..o yüzden dedimya benimkiler sinsiydi diye..ama adet kanı kahverengiye yakındı

inşallah buketdemet inşallah canım amin.duanı eksik etme bizlerden.hayırlısıyla kucağına al sende bebişini .Allah uzun ömür versin.

Hakikaten sizinki sinsiymiş :) benimki ben buradayım diye hep bağırır :) o yüzden aklımdan atamıyorum. Benim ikinci olacak ama 9 sene ara oldu. Allah kısmet etmişse olur inşallah. Umudumu yitirmedim. Çok öptüm.

Tekrar ben bişi sormak istiyorum. Sen ilk yazında dualardan bahsetmiştin. Hamile kalmadan önce okunmasını tavsiye ettiğin bir dua var mı? Cuma duası diye bir dua varmış eski yazılarından gözüme çarptı. Onu okudun mu? Nasıl bir dua? Sonuçta Alllahtan başka kim yardım edebilir ki? Allah isterse karşımıza hayırlar çıkartır. Buna inanıyorum. Cevap verirsen sevinirim. Iyi akşamlar.

evet okuduğum dular ve zikirler var..önce günlük estağfirullah. sayılarını felan unuttum.ama Allah ın isimlerinden okuduklarım vardı..birde ya evvel 4 cuma üst üste okudum.bizim topiğimizde topluca dular okuduk..benim özel olarak yaptıklarım bunlar..detaylı olarak sana yazarım hatırlamıyorum şuan ama bi kitabım var her anneye lazım diye bir kitap..dua kitabı..ben aldım onun içindeki bu manevi reçeteleri sebat ederek yaptım..

Kitabı bulmaya çalışıcam çok sağol. Eğer aklına başla bişi gelirse yazarsın. Çok öptüm seni.

uzun zamandır kimse uğramamış buralara.Bende yeni öğrendim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum güzel haberlerinizi yazın bayanlar lütfen.

heeeyyy ordamısınız yazdıklarınızıbaştan sona okudum varmı güzel bi haber bu sürece kdar neler yaptınız:)

arkadaşlar ben çok inandım hamile kalacağıma ve kistim olduğu halde kalabildim daha öncede ameliyat geçirmiştim meryem suresini okudum arkadaşım önermişti çok dua ettim cidden canı veren rabbim kulak veriyor şimdi de daha kese görünmedi korkuyorum dış gebelikmidir diye allahım bunu bize layık gördü inşallah hayırlısıyla nasip eder evladımı kucağıma almayı. size de rabbim en güzel bir şekilde versin

Merhaba,
Sırf bu mesajı yazmak için üye oldum. Çünkü çikolata kisti yüzünden çok zor günler geçirdim. Ve bir gün çikolata kistine rağmen hamile kalırsam buraya yazacağıma söz vermiştim kendi kendime. İnternetten çok şey okudum. Kimi zaman ümitsizliğe kapıldım, kimi zaman okuduğum en ufak şey ümit oldu. Aklımda henüz bebek sahibi olmak yokken çikolata kisti olduğunu ve hamileliğe engel olacağını duyduğumda yaşadığım korkuyu anlatmam mümkün değil.

Bu yazdıklarım aynı durumda olan birilerine ümit olsun diye buradayım. 6.5cm çikolata kisti ile, ameliyat olmadan korunmayı bıraktığımın 2. ayında hamile kaldım. Şu anda 10 aylık dünyalar güzeli bir kızım var. Üstelik doğumdan sonra kistim de kayboldu.

Kistin verdiği rahatsızlıklar malum. Doktora gidin, kontrollerinizi yaptırın. Fakat hamilelik konusunda kimse ümitsizliğe kapılmasın. Allah kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmasın. Dileyen herkesin kucağının sıcacık, mis kokulu bir yavru ile dolması dileğiyle...

canım ne oldu sonuç kese görünmedi yazmıssın en son????

maşallah ne güzel ALLH İSTYEN HERKESE NASİP ETSİN umarım senin kdar şanslı olabiliriz

canım ne oldu sonuç kese görünmedi yazmıssın en son????
canım diğer topikte yazdım buraya da yazıyım :) çok şükür kese de göründü kalp atışı da duyuldu hiçbir problem saptanmadı şuanda herşey iyi dedi doktor :) bgn kadir gecesi dualarım sizinle allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Yuppi ozman Allh sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza olsun

Merhaba;
aradan baya zaman geçmiş ben daha yeni keşfettim ne yazık ki bu başlığı bende de 22 yasında geçirilmiş ameliyat var biri 7 cm biri 9 cm olmak üzere iki tane kocaman kist ve bagırsaklar rahmin komple kist odaklarıyla dolu olduğu bir bedenim varmış .Ancak ameliyat oldugumda amh degerim 0.81 oldu ve 1 senelik evliyim bilin bakalım ne oldu sagda ve solda tekrar kistlerim hortladı bir guzel sagda 2.5 cm solda 6 mm tüplerde tıkanıklık yok bu ay catlatma ignesiyle denedik olmadı cikolata kistini nerde okusam hep tup bebek deniyır o kadar moralim bozuluyor ki eşim de yanaşmıyor tup bebege kaldı ki durumumuz da suan icin el vermiyor zaten kara kara düşünüyorum 30 yasıma geldim gitikce de yumurtalık sayım düşüyor hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka yol kalmıyor .öncelerden yazan arkadaşlar suan ne durumdaalar aradan baya zaman geçmiş cunku umarım bebişlerini kucaklarına almışlardır buraya da yazarlar da bize de umut olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…