çikolata kisti tedavisi için önerilen ilaçlar hakkında

lena86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
355
88
48
İstanbul
Merhaba arkadaşalr benim 3.5 cm çikolata kistim olduğunu yeni öğrendim. henüz yeni evli olduğum için çocuk için biraz beklemek istiyoruz. bu sebeple doktorum ginera yı hiç adet olmadan kullanmamı önerdi ? emin olmak için 2.bir doktora gittim . Oda ginera nın göğsümdeki fibreadenomlar için ağır bir ilaç olduğunu desolett kullanmamı önerdi. Ben ginerayı öneren doktora desolett i sordugumda o ilaç tarihte kaldı demezmi. Her iki doktor da op.dr. kime güvenmeliyim ? bu ilaçları kullanan var mı ? yada çikolata kisti olup hangi ilacı size önerdiler.nolur cvp yazın

Merhaba arkadaşalr benim 3.5 cm çikolata kistim olduğunu yeni öğrendim. henüz yeni evli olduğum için çocuk için biraz beklemek istiyoruz. bu sebeple doktorum ginera yı hiç adet olmadan kullanmamı önerdi ? emin olmak için 2.bir doktora gittim . Oda ginera nın göğsümdeki fibreadenomlar için ağır bir ilaç olduğunu desolett kullanmamı önerdi. Ben ginerayı öneren doktora desolett i sordugumda o ilaç tarihte kaldı demezmi. Her iki doktor da op.dr. kime güvenmeliyim ? bu ilaçları kullanan var mı ? yada çikolata kisti olup hangi ilacı size önerdiler.nolur cvp yazın

canımm öncelikle geçmiş olsun diyorumm,sende iki yıl önce evlendiğimm hallerimi buldumm.sana nacizane tavsiyelerde bulunmak istiyorumm.ben bu hastalığı evlendiğimde öğrendimm senin gibi ve başıma çok dertler aştı.sana tavsiyem bu kisti önemse çocuk planlarını asla erteleme.kimi için çok problem olmuyor ama kimi insanın peşini bırakmıyor ben iki yılın sonunda tüp bebekle hamile kaldımm binlerce şükürler olsunn.öldürmez süründürür bu hastalıkk.

bana sorarsan desolett kullan kesinliklee ve hiç bırakma sürekli büyüyen bişey ve sürekli kontrol ettirmen gereken bir hastalıkk.ben yasminde kullandımmm ama desolett tercih edenlerden oldumm.kib canımm inşş en kısa zamanda hamile olursun ve illetle uğraşmak zorunda kalmazsınn çekenn bilirr diyorumm sakınn umursamamazlıkk yapma.ameliyat olmayı da düşünmee çünkü tekrarlıyor bi sürü de hasar veriyor rezervlere.herşeyi detaylıca araştır kist hakkında seni andınlatacak bilgilere ulaşş.Allahh kolaylık versin canım benimm

merhaba, belki birilerine faydası olur diye yazıyorum. benimde 7.5 ve 4 cm iki yumurtalııgımdada kıstler vardı. bi kez lap. oldugum ıcın ve bekar oldugum ıcın ıkıncı op. uygun görülmedi visanne ve ginera (hiç ara vermeden) başladım 4 ay kullandım bugün dr a gittim ve küçük olan kaybolmus dıgerı 3 cm e düşmüş. cok sasırdım dr işe yaramıs devam dedi. birilerine umut olur dıye yazmak ıstedım

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. 3 aydır visanne kullanıyorum ve aşırı şekilde kahverengi kalıntılar geliyor.. bunun sebebi temizleniyor olmasımı.. benim durumumda olan varmı.. faydasını gören varmı..

sana 3.doktor gözüküo canım malsef.. benm arkadaşın çikolata kisti vardı ewlendiğinde öğrendi doktor alınması gerektiğini söledi çünkü çocugu olmuodu.. sağ yumurtalığı alındı soldaki yumurtayla aşılamada hamile kaldı. izmirde olsaydın sanadoktor önerirdim .. gerçi benm doktora şehir dşından bile gelenler var ..

Son düzenleme:
sana 3.doktor gözüküo canım malsef.. benm arkadaşın çikolata kisti vardı ewlendiğinde öğrendi doktor alınması gerektiğini söledi çünkü çocugu olmuodu.. sağ yumurtalığı alındı soldaki yumurtayla aşılamada hamile kaldı. izmirde olsaydın sanadoktor önerirdim .. gerçi benm doktora şehir dşından bile gelenler var ..

yazali uzun zaman olmus ama, hangi doktoru onerirsiniz izmirde?

Back