Gebeliğe Hazırlık Çikolata Kisti,Prolaktin hormonu yüksekliği,Amh düşüklüğü ve Erken menopoz.....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

missmilkshake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
88
Kaç doktor gezdim prof 'undan,doçentine her defasın da ağlamaklı çıkmıştım hepsi bana gebe kalma şansın yok tüp bebek bile tutmayabilir demişlerdi...Burada soğan küründen,incir kürüne neler neler okudum ama hiç birini de uygulamadım öyle ki ilaç tedavisi bile görmedim...Ta ki cumartesi günü içimdeki sesi dinleyip test aldım ve ta taaaa 4 haftalık HAMİLEYİMMMM.......Rabbimin mucizesi gerçek oldu üstelik hiç bir şey yapmadan ümidinizi kaybetmeyin ol dediği zaman vakti gelince ne olursa olsun oluyor kızlar.......

Son düzenleme:
Tekrar buraya yazayım konuyu; Kaç doktor gezdim profundan,doçentine her defasın da ağlamaklı çıkmıştım hepsi bana gebe kalma şansın yok tüp bebek bile tutmayabilir demişlerdi...Burda soğan küründen,incir kürüne neler neler okudum ama hiç birini de uygulamadım öyleki ilaç tedavisi bile görmedim...Ta ki cumartesi günü içimdeki sesi dinleyip test aldım ve ta taaaa 4 haftalık HAMİLEYİMMMM.......Rabbimin mucizesi gerçek oldu üstelik hiç bir şey yapmadan ümidinizi kaybetmeyin ol dediği zaman vakti gelince ne olursa olsun oluyor kızlar.......

Hayirli olsun canim

Gözünüz aydın allah tammamına erdırsın.amh niz ve yaşınız kaçtı acaba

Rabbim sana ve tüm bebek isteyenlere biran önce bu sevinci yaşatsın....Senin sıkıntın sadece amh düşüklüğü mü peki????
Diğer hormonlarım normal fakat amh düşük eşimdede hız sorunu var ama bu ay artış olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…