- 6 Mayıs 2017
- 321
- 275
- 53
öncelikle herkese merhaba. hikayem biraz uzun size nasıl zorluklarla hamile kaldığımı anlatmak istiyorum. çünkü bende bu siteye girip hep olumlu şeyler görmek isterdim. ilk evlendiğimde hiç sorunum yokken 1 yıl içerisinde hem çikolata kisti hem pco hem de haşimato ile tanıştım. bu saydığım 3 neden zaten hamile kalmamaya yeterken birde eşimde morfolojik sorun çıktı. gitmediğim dr kalmadı hem bulunduğum yerde hem de şehir dışında. çikolata kistim başta bir tane iken sonra iki oldu ve iki ayrı dr da tüp bebek yapmamı ve bunun için acele etmemi söyledi. tek kist varken tedavi önerdiler istemedim çünkü bebek istiyordum. aşırı stres altındaydım ve her ay ağlayıp olmayacak galiba diye düşünmekle geçiyordu. ama hep içimde tüm olumsuzluklara rağmen normal yolla olucağını hissediyordum. artık dışardan baskılara da dayanamayıp eşimle acaba tüp bebek denesek mi diye konuşuyorduk ki haberlerde embrioların karıştığını duyup korktuk. daha sonra da bebek fikrinden bir soğudum. hep bana sakin ol bebek diye düşünmeden ilişkiye gir derlerdi kızardım çünkü böyle birşey mümkün değil. hatta bi ay saçma sapan bir meditasyon programı indirdim.(normalde asla işim olmaz) ilişkiden sonra sırf bebek düşünmemek için onu açtık dinledik :) yine olmadı. ve bu ay yeni iş kuruyorum ve işten başka bir şey düşünemez oldum derken benim adet gecikti.hep derler ya ağır işler yaptım falan heh işte bende aynen öyle ağır işler yaptım aşırı yoruldum. hep hayal kırıklığı yaşadığım için gecikmeyi önemsemedim. 5 gün oldu acaba mı derken bugun 8.gün arkadaşımın baskısıyla hastaneye gittim ve hamileyim. şimdi düşünüyorum eğer bu bebek daha önce olsaydı ben bu işi kurmaya cesaret edemezdim ya da bebeğin kısmeti oldu bu iş. demem o ki Allah öyle büyük ki yeter ki ol desin.önünde ne çikolata kisti ne pco ne haşimato ne morfoloji durabiliyor. gerçekten sakin olun umursamayın. hatta gidin bir gün uykusuz kalıp birinin bebeğine bakın o zaman iyi ki çocuğum yok diyeceksiniz. (tecrübeyle sabit) ben daha dr bile görünmedim ne yapacağımı bilemeden eve döndüm hala inanamıyorum. isteyen herkese rabbim yaşatsın bu duyguyu hep dualarımda olacaksınız :) Hayat mucizelere gebe bunu unutmayın ve yüreğinizi ferah tutun.