• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti patlaması

Lylygtt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
4
0
36
29
Merhaba, çikolata kistim bir buçuk ay önce falan 4 cm di çok fazla adet ağrım vardı ama bu ay hem gecikti hemde çok çok fazla ağrım var ağrı kesiciyle geçmiyor ağrılarım. Patlamış diye korkuyorum bulunduğum yerde de hastane çok küçük acilde ultrason falan yok zaten kadın doğum uzmanı da bir ay olmayacak . Kisti patlayan var mı bilgisi olan var mı

Benim 5ti , visanne kullandım tüm yaz adet olmadım bi 8-9 sene önce . Küçüldü , sonra da kayboldu , şuan yok . Siz ne kullandınız ? Patlayacak kadar büyük değil şuan ama yine de gidin doktora siz .

Benim 5ti , visanne kullandım tüm yaz adet olmadım bi 8-9 sene önce . Küçüldü , sonra da kayboldu , şuan yok . Siz ne kullandınız ? Patlayacak kadar büyük değil şuan ama yine de gidin doktora siz .
O kadar çok olumsuz şeyler duyuyorum ki çikolata kistiyle ilgili bitmiyor patlama ihtimali yüksek diyenler var sizinki bitmiş ya bir umut oldu. Ağrı kesici olarak biprofenid kullanıyorum kekik çayıyla falan ağrısı biraz dindi şükür

Back