Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çikolata kisti olupta tüp bebek yaptıran var mı?
- Konu Sahibi sedef-27
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba arkadaşlar
bende de çikolata ksiti var
kistin bi önemi yok, önemli olan embriyo kalitesi ve rahim içi durum
ilk denememde ikiz+bir dış gebeliğim oldu doktorum timur gürgn ; bir embriyorun kanallardaki iltihapın kurumasından sonra oluşan delikten çıktığını rahim arkasına yerleştiğini söyledi
ikiz gebelik kendi sonlandıi diğeri de iğne ile düşürüldü
tek güzel yanı hamile kalabiliyor olduğumu öğrenmemizdi belki de...
şimdi 1 sene sonra 2.denememiz . benim de yarın yumurtalarım toplanacak,
bu hastalığı olup hamile kalan çok kişi var
sanırım sabır etmak bize düşen , ümitle yola devam etmek
eğer nasipimizde varsa inşallah doğru zamanda bebişlerimize kavuşacağız
hepimize duacıyım, dileyen herkeze ,Rabbim sağlıklı hayırlı bebişler versin
bende de çikolata ksiti var
kistin bi önemi yok, önemli olan embriyo kalitesi ve rahim içi durum
ilk denememde ikiz+bir dış gebeliğim oldu doktorum timur gürgn ; bir embriyorun kanallardaki iltihapın kurumasından sonra oluşan delikten çıktığını rahim arkasına yerleştiğini söyledi
ikiz gebelik kendi sonlandıi diğeri de iğne ile düşürüldü
tek güzel yanı hamile kalabiliyor olduğumu öğrenmemizdi belki de...
şimdi 1 sene sonra 2.denememiz . benim de yarın yumurtalarım toplanacak,
bu hastalığı olup hamile kalan çok kişi var
sanırım sabır etmak bize düşen , ümitle yola devam etmek
eğer nasipimizde varsa inşallah doğru zamanda bebişlerimize kavuşacağız
hepimize duacıyım, dileyen herkeze ,Rabbim sağlıklı hayırlı bebişler versin
ne yaptın canım sonucun nasıl? benim negatif kimyasal gebelik olmuş artık bi dahaki sefere.....
canım benim ikinci değerim 1500 çıktı gayet güsel...
canım benim ikinci değerim 1500 çıktı gayet güsel...
super!! :teytey:
ewet canım,,çooooook teşşekkürler dr um haftaya çağırdı bakalımm...neler görücemm
birden fazla bebek goreceksin mesela :lepi:
Selam kızlar , topik başlığı dikkatimi çekti ve bildiklerimi sizinle paylaşmak istedim.
Bu hastalığın adı ENDOMETRıOZıS ve halk dilinde çikolata kisti olarak adlandırıyoruz .
Bende bu hastalığın 'madurlarındanım'.
Hiç kist gözükmesede normal yolla hamile kalamamaya sebeptir.Ben doktor doktor çok gezdim ve hep sordum : ''hastalığım tüp bebek tedavisini olumsuz etkilermi?'' , cevap her zaman HAYIR ETKıLEMEZ idi . Bu iyi haber , Kötü habere gelince : Çok çok acele edilmesi gerekiyor çünkü endometriozis direk yumurtalık rezervini etkiliyor , ve erken menopoza girmeye sebebtir.
Bu hastalığın adı ENDOMETRıOZıS ve halk dilinde çikolata kisti olarak adlandırıyoruz .
Bende bu hastalığın 'madurlarındanım'.
Hiç kist gözükmesede normal yolla hamile kalamamaya sebeptir.Ben doktor doktor çok gezdim ve hep sordum : ''hastalığım tüp bebek tedavisini olumsuz etkilermi?'' , cevap her zaman HAYIR ETKıLEMEZ idi . Bu iyi haber , Kötü habere gelince : Çok çok acele edilmesi gerekiyor çünkü endometriozis direk yumurtalık rezervini etkiliyor , ve erken menopoza girmeye sebebtir.
slm arkadaşlar,benimde çikolata kistim var,bunun en kötü tarafıda bu tedaviler esnasında iyice büyüyor olmaları sanırım,geçen sene aşılama yaptırdığımda sadece 3 cm bir tane kist vardı,şimdi hem sağ hemde sol yumurtalıkta var,üstelik rahimde yapışıklıklar olmuş,birde rahimde 8 ml polip,tüp bebek yaptırdım tutmadı,kistlerim iğneler sonucu iyice büyümüştür yine,ne yapacağımı bilemiyorum zaman geçtikçede herşey daha sorunlu oluyor. Bu kistleriyle ilk tüp bebek tedavisinde veya tedavisiz kendiliğinden gebe kalabilenlerde var tabi. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu yolculukta.