• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti olupta tüp bebek yaptıran var mı?

sedef-27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
21
0
86
Kocaeli
slm kızlar benim çikolata kistim var.tarnsferimin 8. günü. dr şansın var dedi ama bilmiyorum artık. böyle olupta,pozitif sonuç alan varmı yazarsanız çok sevinirm.allh herkese hayırlısını nasip etsin.

benim kistim var sedef, oldukca buyuk. sansimiz var evet. ben yarin teste gidecegim. sonucu bildiririm...

benim canımmm benimde çikolata kistim var haata geçen yıl bu yüzden laparoskopi olmuştumm yinede tedaviye başladım..ilk tüp bebek denememi yaptım şuan transferimin 17.günüü veeee hamileyimmm hihoyyyt sakın moralinizi bozmayınn,,darısı başınızaaaaaaaaaaa

inşallah egeliii dualarımız kabul olur. ama insan her olumsuzluğu düşünüyor.erken adet olmaktan korkuyorum. hayırlısı artık sabırsızlıkla beklıyorum sonucu

hiç korkma canım içini ferah tut,,gör bak herşey güsel olucak.. hihoyyyt

egeli aynı durumdaymışız bende geçen sene laparaskopi olmuştum çikolata kistinden.12. gün testin sonucu düşük çıktı yarın tekrar yaptırcağız değer yükselmezse eğer kimyasal gebelik :(((( artık 2. denemeye

egeli aynı durumdaymışız bende geçen sene laparaskopi olmuştum çikolata kistinden.12. gün testin sonucu düşük çıktı yarın tekrar yaptırcağız değer yükselmezse eğer kimyasal gebelik :(((( artık 2. denemeye

hadi bakalım yarın benimde 2.testim varr inş ikimizde güsel haberle dönücezz tatlımm hihoyyyt

ne yaptın canım sonucun nasıl? benim negatif kimyasal gebelik olmuş artık bi dahaki sefere.....

merhaba arkadaşlar

bende de çikolata ksiti var

kistin bi önemi yok, önemli olan embriyo kalitesi ve rahim içi durum

ilk denememde ikiz+bir dış gebeliğim oldu doktorum timur gürgn ; bir embriyorun kanallardaki iltihapın kurumasından sonra oluşan delikten çıktığını rahim arkasına yerleştiğini söyledi

ikiz gebelik kendi sonlandıi diğeri de iğne ile düşürüldü

tek güzel yanı hamile kalabiliyor olduğumu öğrenmemizdi belki de...

şimdi 1 sene sonra 2.denememiz . benim de yarın yumurtalarım toplanacak,

bu hastalığı olup hamile kalan çok kişi var

sanırım sabır etmak bize düşen , ümitle yola devam etmek

eğer nasipimizde varsa inşallah doğru zamanda bebişlerimize kavuşacağız

hepimize duacıyım, dileyen herkeze ,Rabbim sağlıklı hayırlı bebişler versin

ewet canım,,çooooook teşşekkürler dr um haftaya çağırdı bakalımm...neler görücemm

bilmiorumm artık süprizzzzzzzzzzzzzzzz

sağlıklı olsunda tek çift farketmezzzz :emir_bebek:

slm kızlar bendede o adı tatlı ama kendi felaket kistten var laporoskopi oldum yine çıktı ilk tüp bebeği deniycem yarın iğneye başlıycam inş burda yazanları okuyunca umudum arttı güzel haberler veririz inş...

Selam kızlar , topik başlığı dikkatimi çekti ve bildiklerimi sizinle paylaşmak istedim.
Bu hastalığın adı ENDOMETRıOZıS ve halk dilinde çikolata kisti olarak adlandırıyoruz .
Bende bu hastalığın 'madurlarındanım'.
Hiç kist gözükmesede normal yolla hamile kalamamaya sebeptir.Ben doktor doktor çok gezdim ve hep sordum : ''hastalığım tüp bebek tedavisini olumsuz etkilermi?'' , cevap her zaman HAYIR ETKıLEMEZ idi . Bu iyi haber , Kötü habere gelince : Çok çok acele edilmesi gerekiyor çünkü endometriozis direk yumurtalık rezervini etkiliyor , ve erken menopoza girmeye sebebtir.

slm arkadaşlar,benimde çikolata kistim var,bunun en kötü tarafıda bu tedaviler esnasında iyice büyüyor olmaları sanırım,geçen sene aşılama yaptırdığımda sadece 3 cm bir tane kist vardı,şimdi hem sağ hemde sol yumurtalıkta var,üstelik rahimde yapışıklıklar olmuş,birde rahimde 8 ml polip,tüp bebek yaptırdım tutmadı,kistlerim iğneler sonucu iyice büyümüştür yine,ne yapacağımı bilemiyorum zaman geçtikçede herşey daha sorunlu oluyor. Bu kistleriyle ilk tüp bebek tedavisinde veya tedavisiz kendiliğinden gebe kalabilenlerde var tabi. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu yolculukta.

SELENSU , benim bildiğim kist var ise hiç tüp bebeğe başlamıyorlar ... ? yani senin nasıl başladılar . ve benim birtane eski kist vardı onu yumurta toplamada aspire ettiler ... geçmiş olsun arkadaşım

Back