çikolata kisti olupta gebeliği sonlanan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

yankees

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
6
0
Ben 39 yaşındayım evliliğimin ilk 4 senesinde bebek sahibi olmayı eşim ve ben düşünmedik son 3 yıldır uğraşıyoruz fakat maalesef pozitif bir sonuç alamadık. Bizim hikayemiz şu şekilde ilk doktora gittiğimiz 2012 senesinde eşimde ve bende hiçbir sorun yoktu fakat bir yıl sonra başka bir doktora gittiğimizde eşimin sperm sayısı 40 milyon dan 4 milyona düşmüştü ve daha sonra varikosel ameliyatı oldu sayı 14 milyona yükseldi. 2014 senesinde bir defa aşılama oldum sonuç pozitifti fakat bu doktorum bana sadece klomen ile uyguladı. (iğne falan kullanmadan) Ve son olarak 2015 ağustos ayında tüp bebek için Florya' da bir doktora gittim yumurtalıklarımda tembellik polistik over var ama sıkıntı değil dedi ve iğneler v.s. derken transfer yapıldı ve ewet sonuç pozitifti ilk denemem ve sonuç pozitif olması süperdi ama sevincimiz kısa sürdü tahlillerim iyi sonuçlar verirken 5.haftada tahlil sonuçlarında gerileme oldu doktorum iyi bir gebelik değil dedi ve acil ameliyat ile alınması gerektiğini söyledi 4 saatlik bir ameliyatım sürmüş sonuç olarak bebeğimi kaybettim tabii ki eşimde bende yıkıldık resmen. 10 gün sonra çıkan patoloji sonucunda dış gebelik olmadığını çikolata kisti olduğu için kesenin oluşup fakat gebeliğin gelişmediğini öğrendik, tüplerden birisi de yapışıklık varmış doktor onu da giderdim dedi ve ilk adetinde bekliyorum seni dedi fakat ben ilk ayım 3 gün önce adet oldum ama cesaret edemedim aktara eşim ve benim için arı sütü+bal+polen ve v.s. içeren macun hazırlattık sizden ricam bu şekilde gebeliği sonlanan ve daha sonra doğal yol ile hamile kalan varsa lütfen bana yazarmısınız. Şimdiden çok teşekkürler....

X