- Konu Sahibi musmutlu0735
-
civan perçemi,aslan pençesi,kantaron,melisa,adaçayı,rezene,papatya,hayt tohumu,ısırgan,çuha çiçeği,hibuskus,altın otu,zahtar,anason.
fakat hazırlanan bu çayın içindekiler eşit miktarda koyulmuyor.bu cayı lokman hekim hazırlıyor.eger kullanmak istersen sana iletişim numarasını özelden veririm.direkt irtibata geçersin.
Merhaba arkadaşlar.benim sağ yumurtalığımda 4.5 cm çikolata kistim var.3 aydır bebek için çalışıyoruz fakat olumlu sonuç alamadık henüz.daha önce laparoskopi oldum ama 1 ay sonra tekrarladıçikolata kisti olup ta hamile kalan var mı?
Merhaba arkadaşlar.benim sağ yumurtalığımda 4.5 cm çikolata kistim var.3 aydır bebek için çalışıyoruz fakat olumlu sonuç alamadık henüz.daha önce laparoskopi oldum ama 1 ay sonra tekrarladıçikolata kisti olup ta hamile kalan var mı?
Bu arada dünya nekadar kücük tavsiye ettiginiz doktor arkadasimin teyzesi cikti:)))
Merhaba cnmmerhaba arkadaşlar bende de var çikolata kisti. bekarken oluştu, banada hemen evlen çocuk yap dediler.doğum kontrol hapı verdiler. o zamandan beri kullanıyorum. şimdi çocuk istiyoruz, dr a gidicem kontrol amaçlı. bakalım büyüme ya da küçülme varmı diye. yalnız bazı dr lar hemen ameliyat önerirken bazıları ameliyat olacağına direk aşılama ya da tüp bebek yapalım diyorlarmış. ben ameliyata sıcak bakmıyorum, yumurta rezervlerini düşürüyor diyorlar. acaba bildiğiniz bir dr varmı çikolata kistini ameliyatla almaktansa direk çocuğa yönlendiren bir dr tavsiyeniz varmı arkadaşlar. bizim durumumuzda dr çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?