merhaba arkadaşlar uzun zamandır bır sıkıntım var kımseye danısıp soramıyorum sonra bu foruma danısmaya karar verdım bende de ıkı yıldır cıkolata kıstı var sureklı yasmın kullnıyorum o yuzden adet pek olamıyordum fakat ıkı hafta once evlendım sızlere sormak ıstedıgım bır soru var utandıgım ıcın kımselere soramıyorum ılıskı esnasında kanamam oluyor o yuzden korkuyorum ve bırakıyoruz bu evlılıımızde sıkıntı olusturmaya basladı cıkolata kıstınden kaynaklı olabılırmı sızce yoksa kızlık zarı bu kadar kanayabılırmı lutfen bana yardımcı olun.......
bu ay yaptım soğan kürü 4,5 cm lik çikolata kistim neredeyse yok olmuş 1cm bile değil dedi çok sevindim...kürün bittiği gün doktora gittim...etki edip etmediğini öğrenmek için doktor rahmin müsait olduğunu söyledi hatta 2. kez yumurtlamışım bugünleri değerlendirin dedi...adet tarihim 17 nisan bakalım beklemedeyim...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
bende işe yaradı yani tavsiye ederim
gebelik test sonucum pozitifsoğan kürü işe yaradı hemde ilk denemede bende kist yoktu ama yinede denemek istedim ve hamileyim çok mutluyum bebek isteyenlere tavsiye ederim
arkadaslar bende de çıkolata kıstı var hemde bes cm.1 yıldır korunmuyoruz ama bebek yok dırek tup bebek dıyor dr lar bu ay ılk defa sogan suyu ıçtım bıraz da duzensız oldu bugun adet olmam gerekıyordu ama olmadım ara ara kasıklarıma sancı gırıyor bır ıkı damla koyu renk akıntım geldı sabah ama suan yok acaba hamılemyım yoksa sogan suyunun bır etkısı mı bu varmı boyle bır durumla karsılasan aranızda
Bende ayni durumdaydim yaz 24 kullandim receteyle degil ozel aliyorsun 25 tl ydi o zamanlar.killanma falan yapmadi en hafifi bu dedi doktor olan kuzenim. kesinlikle yaz 24 diyorummerhabalar, ben 2007 senesinde çikolata kistinden ameliyat oldum, 3 sene doğum kontrol hapı içtim, 2 sene haplara ara verdim, şimdi yine 2 cmlik kist çıktı, doğum kontrol hapı verdi doktor, bu haplardan çikolata kistine en iyi gelen hangisi bilen var mı?
Merhaba 27 yasindayim. 3 yillik evliyim. Adetim cok agrili geciyordu. Doktora gittim. 6.5 cm ve 3.5 cm olmak uzere iki tane cikolata kistimin oldugunu soyledi. Yasmin verdi. İki ay kullandim. İkinci ay 15 gun sogan kuru uyguladim. Kontrole gittigimde doktorum kistlerimin kayboldugunu, rahmimin tertemiz oldugunu soyledi. Cok sevindim.
Demekki size yanlış teşhis koymuşlar çikolata kisti degilmiş yumurta kisti yada normal kist falanmış sogan kürü çikolata kisti dışındaki kistleri eritiyor ama çikolata kistine etki etmiyor bendede 2 cm var çikolata kisti sogan kürü yaptım bi etkisi olmadı adetimde gecikti benim dengemi bozdu herkese aynı etkiyi yapmıyor
Merhaba bende de aynı sıkıntı var soğan suyu kürünü yapmayı düşünüyorum denemekten zarar gelmez sanırım. Siz nasıl hamile kaldınız kist varken doğal yolla mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?