çikolata kisti olup soğan kürünü yapanlar ya da yapmak isteyenler buyursunlar...

mrb..bende de aynı sorun oldu ilk evlendiğimde..yaklaşık 3 hafta sürdü..ilişki esnasında kanamam oluyordu ve bırakıyorduk..o zzamanlar çok üzülmüştüm bir sorun mu var diye..ilişki de olmadı üç hafta bu yüzden..bayagı kanama olmuştu..ama birden kesildi kanama..dr a gitmedim kesilince..sanırım kızlık zar yapısıyla ilgili olabilir..

arkadaslar ben oglen kahvalti ediyorum. kalkinca bisey yemeden sogan suyunu icsek olur mu?

soğan suyu kürü hakkında ne kadar bilgi varsa araştırdım arkadaşlar.
videolarını da izledim.
yemeklerden en erken2 saat sonrada içilebiliyormuş. ben öğlen ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içmeyi düşünüyorum.
ayrıca ibrahim saraçoğlunun sitesinde şöyle bir yazısını da buldum;
Çikolata kisti veya miyom durumlarında CA125 markeri yükselir. Bu mutlaka kötü anlama gelmez. Soğan kürü çikolata kistini veya miyomları ortadan kaldırmakta mükemmel bir yardımcıdır.
Soğan kürünü reglinize 15 gün kala 15 gün süreyle birkaç kez uygularsanız çok başarılı sonuç alabilirsiniz. Markerinizde normale iner.
benim reglime 15 gün var. kısmetse bugün başlıycam. Allah yardımcımız olsunn...

Arkadasim nasil uyguladin bu sogan kurunu?? Ben de yapacam a ne zaman baslamam lazim bilmiyorum ki hic(

bende bu ay ilk defa soğan kürünü denedim çünkü 1 defa düşük yaptım ve üzerinden 7 ay geçmesine rağmen hamile kalamadım şu an adetime 7 gün var acaba işe yaradımı çok merak ediyorum aslında kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyo kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyo göğüslrm hassaslaştı akıntı var bu durumdayken kafama takmamakta imkansız bakalım hayırlısı inşllh hamileyimdir allah hamile kalmak isteyenlere yardımcı olsun hamile kalmanın bu kadar zor olacağnı hiç düşünmezdim

gebelik test sonucum pozitif soğan kürü işe yaradı hemde ilk denemede bende kist yoktu ama yinede denemek istedim ve hamileyim çok mutluyum bebek isteyenlere tavsiye ederim

gebelik test sonucum pozitif soğan kürü işe yaradı hemde ilk denemede bende kist yoktu ama yinede denemek istedim ve hamileyim çok mutluyum bebek isteyenlere tavsiye ederim

şahane :) çok sevindim Allah sağlıkla ve hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh

arkadaslar bende de çıkolata kıstı var hemde bes cm.1 yıldır korunmuyoruz ama bebek yok dırek tup bebek dıyor dr lar bu ay ılk defa sogan suyu ıçtım bıraz da duzensız oldu bugun adet olmam gerekıyordu ama olmadım ara ara kasıklarıma sancı gırıyor bır ıkı damla koyu renk akıntım geldı sabah ama suan yok acaba hamılemyım yoksa sogan suyunun bır etkısı mı bu varmı boyle bır durumla karsılasan aranızda

soğan suyunun da böyle şeyler yaptığını okumuştum.
genede emin olabilmek için yarın eczaneden bir gebelik testi al canım.

Bende ayni durumdaydim yaz 24 kullandim receteyle degil ozel aliyorsun 25 tl ydi o zamanlar.killanma falan yapmadi en hafifi bu dedi doktor olan kuzenim. kesinlikle yaz 24 diyorum

Merhaba 27 yasindayim. 3 yillik evliyim. Adetim cok agrili geciyordu. Doktora gittim. 6.5 cm ve 3.5 cm olmak uzere iki tane cikolata kistimin oldugunu soyledi. Yasmin verdi. İki ay kullandim. İkinci ay 15 gun sogan kuru uyguladim. Kontrole gittigimde doktorum kistlerimin kayboldugunu, rahmimin tertemiz oldugunu soyledi. Cok sevindim.

Demekki size yanlış teşhis koymuşlar çikolata kisti degilmiş yumurta kisti yada normal kist falanmış sogan kürü çikolata kisti dışındaki kistleri eritiyor ama çikolata kistine etki etmiyor bendede 2 cm var çikolata kisti sogan kürü yaptım bi etkisi olmadı adetimde gecikti benim dengemi bozdu herkese aynı etkiyi yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…