çikolata kisti olup soğan kürünü yapanlar ya da yapmak isteyenler buyursunlar...

amin canım. tüm isteyenlere yardım etsin Rabbim.

kesinlikle faydasına bende inanıyorum. yalnız tehlikesi şu, benim gibi bebek sürecinde olanlar dikkatli olmalı. düşüğe sebep olmaz dense de bence oluyor. düşük yapan çok var çünkü.

kesinlikle faydasına bende inanıyorum. yalnız tehlikesi şu, benim gibi bebek sürecinde olanlar dikkatli olmalı. düşüğe sebep olmaz dense de bence oluyor. düşük yapan çok var çünkü.

hımm onu bilemeyeceğim bekarım çünkü daha..

kızlar bende de 4cm çikolata kisti var soğan kürünü deniyorum bugün 4.gün fakat ağrılarımda azalmıyor her gün şiddetli ağrım var soğan kürünü düzenli bir şekilde uyguluyorum ne akıntı ne bir şey yok iyi geldiğini söyleyen arkadaşlar sizde belirgin bir şey oldumu akıntı gibi falan yazarsanız sevinirim

bende de akıntı olmadı. yalnız yumurtalıklarımda sancı olmuştu bi kaç gün.

Merhaba canım bende belirgin bir belirtisi olmadı. ilk 15 günlük kürü uyguladım daha öncede belirttiğim gibi kist 4,5 cm ve tümör markerleri çok yüksekti 15 günlük başlangıç kürü sonrası doktora gittiğimde kism 3 cm tümör markerlerimde normal çıktı. Ben soğan kürü hariç ilaç kullanmadığım için kürün etkili olduğunu düşünüyorum. Şidettli bir sancımda olmadı.
Geçmiş olsun..

Benimde gebeliğim de oluştu kist (5 cm)....3 aylık gebeliğim de bebeğimin kalbi durduğundan kürtaj yapıldı.ama çikolata kisti kaldı (( şimdide onunla uğraşıyorum...Adet dönemlerinde hiç ağrım olmuyo...Soğan kürünüde 7 gün kadar içtim.15 gün içemedim, çünkü böbreklerimden ağrı oluşmaya başladı, korktum... Sadece 0.5 cm küçülmüş...Bugün yeniden başlayacağım.Bakalım ne olacak...Hepimiz için hayırlısı olsun...

Taze olarak hazırlanır demişssin peki bu 2 bardak tek seferde mi içilecek?? bn öglen 1 akşm 1 badk die düşünmüştümm ???

Taze olarak hazırlanır demişssin peki bu 2 bardak tek seferde mi içilecek?? bn öglen 1 akşm 1 badk die düşünmüştümm ???

o kaynayınca zaten 1 bardak suya iniyor. 1 bardak öğleden önce 1 bardak akşam yemeğinden önce içilmesi gerekli.

kızlar soğan kürünün iyi geldiğine inananlardanım bende benim 4cm kistim var bu ay soğan kürü uyguladım hamile kalamadım maalesef ama düzenli adet oldum ve ağrım çok şiddetli olmadı hsg çektireceğim bu ay kontrollerden sonra sonuçları yazarım inşallah küçülmüştür kist zaten ilk soğan kürüne başladığım günlerde çok ağrım vardı 1 hafta hergün ağrı çektim ama sonra geçti yani soğan benim kronik ağrımada iyi geldi şimdiden tavsiye ederim

mrb, soğan kürü iyi geliyor haklısın, inşallah kistine de fayda etmiştir. ancak bence eski oluşumlu kistleri eritmesi pek kolay değil... adet ağrılarına da iyi geliyor gerçekten. inşallah hsg temiz çıkar, hsg sonrası hamile kalma olanağı epey artıyor, sana da şans getirir umarım :)

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bır sıkıntım var kımseye danısıp soramıyorum sonra bu foruma danısmaya karar verdım bende de ıkı yıldır cıkolata kıstı var sureklı yasmın kullnıyorum o yuzden adet pek olamıyordum fakat ıkı hafta once evlendım sızlere sormak ıstedıgım bır soru var utandıgım ıcın kımselere soramıyorum ılıskı esnasında kanamam oluyor o yuzden korkuyorum ve bırakıyoruz bu evlılıımızde sıkıntı olusturmaya basladı cıkolata kıstınden kaynaklı olabılırmı sızce yoksa kızlık zarı bu kadar kanayabılırmı lutfen bana yardımcı olun.......

hayırlı olsun canım evliliğin. kanama derken, çok mu oluyor o kadar bırakacak kadar ilişkiyi? bir kaç gün dinlenin bence ilişki olmasın, zorlanmaktan olabilir. kızlık zarı herkesin değişir, kiminde kanama olmaz kiminde az olur kiminde çok olur. genelde bi kaç hafta lekelenme şeklinde devam eder.

deryaf merhaba ar5kadasım tekrardan cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın ,ılk ılıskıde asırı kanamam oldu sankı patlamıs gıbı sonrakılrde de bır haylı oldu bu durum benı artık kuskulandırıyor acaba dıyorum tehlıkleı bır durum mu var cunku cıkolata kıstlerım oldugu ıcın korkuyorum esım henuz bılmıyor kıstlerımı onada anlatamıyorum ama sureklı kanamam oluyor ve oyle leke seklınde degıl sankı burnun kananrya oyle gıbı

Oncelikle mutluluklar dilerim canim.kanama bazi kisiler bu sekilde devam edebiliyor, bi sure ara verdikten sonra gececegini dusunuyorum.kist patlasa sadece kanama olmaz,siddetli agri,mide bulantsi gibi belirtiler de oluyormus.aradan sonra yine de gecmezse dr a gut bence,nedenini tespit edip,onlemeye yonelik ilac vs.verir.gecmis olsun cnm.

istersen dediğim gibi bi kaç gün dinlen, bunun kistle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, dinlendikten sonra tekrar denersiniz baktın yine aynısı oluyor, dr.a görün. zaten sana naçizane tavsiyem hiç bir sorun olmasa dahi, her evlenen bayan 1-2 ay içinde genel bir kontrol için jinekoloğa gitmeli. çocuk istesen de istemesen de bu kontrollerin faydası çok büyük... eğer bir sorun varsa bekleme sürecinde çözülmesi hem vakit kazandırıyor hem de çiftleri bu konuda yıpratmıyor. kafanın rahat olmasının yolu dr. dan geçer :) kendini kasma, rahat ol, her şey gönlünce olsun canım.

coll arkadasım cok tesekkur ederım bu durum benı cok kaygıladırıyordu cunku, ınanın benı rahatlattınız ıns.bır sıkıntı yoktur cok endısleneıyorum basına boyle bırsey gelen varmı acaba?

cok tesekkur ederım deryaf ıns bır sıkıntı yoktur doktora gıtmeyede cekınıyorum su an kımseyede anlatamıyorum bu kadar kanaması olan varmı baska bılemedıgım ıcınde kımseye soramadım cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın

o kaynayınca zaten 1 bardak suya iniyor. 1 bardak öğleden önce 1 bardak akşam yemeğinden önce içilmesi gerekli.

öğlen yerine sabah içsek olmaz mı? sonuçta öğle vakti evde değiliz ki, işte/okulda oluyoruz...bir de bana doktor çikolata kisti için yasmin verdi, 2-3 sene kullan dedi. yasmini kullanırken bu soğan kürünü yapsak zıt etkileşim olur mu ki acaba, işe yarar mı ki kür?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…