Evet canım bende bu kadar etkili olacağını tahmin etmiyordum yani umutsuzca yaptım ama bir taraftanda internetten günlerce araştırdım ve genelde bu kürün başarılı olduğu ile ilgili yorumlar okudum bu kürü düzenli kullanmak çok önemli. Anladığım kadarıyla sen bebek istiyorsun Allah hayırlı bebişler nasip etsin canım.
4,5 cm mi hıh sizinkide bişey mi bende 6,5 cm çıktıkızlar şaka bir yana birkaç ay önce ameliyat sınırını geçtiğim için nerdeyse ameliyat olcaktım. ama çıkar çıkmaz 5 gun soğan suyu içtim. doktorun verdiği doğum kontrol hapını kullandım. ve kontrole gittiğimde kaybolduğu söylendi. şok oldum tabi. benimki çikolata kisti değilmiş galiba hemen kaybolduğuna göre. gerçekten soğan suyunun faydalı olduğunu düşünüyorum.
kesinlikle faydasına bende inanıyorum. yalnız tehlikesi şu, benim gibi bebek sürecinde olanlar dikkatli olmalı. düşüğe sebep olmaz dense de bence oluyor. düşük yapan çok var çünkü.
kızlar bende de 4cm çikolata kisti var soğan kürünü deniyorum bugün 4.gün fakat ağrılarımda azalmıyor her gün şiddetli ağrım var soğan kürünü düzenli bir şekilde uyguluyorum ne akıntı ne bir şey yok iyi geldiğini söyleyen arkadaşlar sizde belirgin bir şey oldumu akıntı gibi falan yazarsanız sevinirim
kızlar bende de 4cm çikolata kisti var soğan kürünü deniyorum bugün 4.gün fakat ağrılarımda azalmıyor her gün şiddetli ağrım var soğan kürünü düzenli bir şekilde uyguluyorum ne akıntı ne bir şey yok iyi geldiğini söyleyen arkadaşlar sizde belirgin bir şey oldumu akıntı gibi falan yazarsanız sevinirim
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
adet bitiminden 7 gün sonra başlıyoruz.
15 gün içiyoruz.
bu sırada yeni adet dönemi başlıyor. bu bitince diğer adet döneminden 10 gün önce tekrar başlıyoruz. 7 veya 10 gün daha içip kürü sonlandırıyoruz.
Taze olarak hazırlanır demişssin peki bu 2 bardak tek seferde mi içilecek?? bn öglen 1 akşm 1 badk die düşünmüştümm ???
kızlar soğan kürünün iyi geldiğine inananlardanım bende benim 4cm kistim var bu ay soğan kürü uyguladım hamile kalamadım maalesef ama düzenli adet oldum ve ağrım çok şiddetli olmadı hsg çektireceğim bu ay kontrollerden sonra sonuçları yazarım inşallah küçülmüştür kist zaten ilk soğan kürüne başladığım günlerde çok ağrım vardı 1 hafta hergün ağrı çektim ama sonra geçti yani soğan benim kronik ağrımada iyi geldi şimdiden tavsiye ederim
merhaba arkadaşlar uzun zamandır bır sıkıntım var kımseye danısıp soramıyorum sonra bu foruma danısmaya karar verdım bende de ıkı yıldır cıkolata kıstı var sureklı yasmın kullnıyorum o yuzden adet pek olamıyordum fakat ıkı hafta once evlendım sızlere sormak ıstedıgım bır soru var utandıgım ıcın kımselere soramıyorum ılıskı esnasında kanamam oluyor o yuzden korkuyorum ve bırakıyoruz bu evlılıımızde sıkıntı olusturmaya basladı cıkolata kıstınden kaynaklı olabılırmı sızce yoksa kızlık zarı bu kadar kanayabılırmı lutfen bana yardımcı olun.......
deryaf merhaba ar5kadasım tekrardan cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın ,ılk ılıskıde asırı kanamam oldu sankı patlamıs gıbı sonrakılrde de bır haylı oldu bu durum benı artık kuskulandırıyor acaba dıyorum tehlıkleı bır durum mu var cunku cıkolata kıstlerım oldugu ıcın korkuyorum esım henuz bılmıyor kıstlerımı onada anlatamıyorum ama sureklı kanamam oluyor ve oyle leke seklınde degıl sankı burnun kananrya oyle gıbı
deryaf merhaba ar5kadasım tekrardan cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın ,ılk ılıskıde asırı kanamam oldu sankı patlamıs gıbı sonrakılrde de bır haylı oldu bu durum benı artık kuskulandırıyor acaba dıyorum tehlıkleı bır durum mu var cunku cıkolata kıstlerım oldugu ıcın korkuyorum esım henuz bılmıyor kıstlerımı onada anlatamıyorum ama sureklı kanamam oluyor ve oyle leke seklınde degıl sankı burnun kananrya oyle gıbı
o kaynayınca zaten 1 bardak suya iniyor. 1 bardak öğleden önce 1 bardak akşam yemeğinden önce içilmesi gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?