çikolata kisti olup soğan kürünü yapanlar ya da yapmak isteyenler buyursunlar...

canım bende de ağrı sızı yok çok şükür ama gebe kalamıyorum işte mutlaka bizimle sonucu paylaş canım olur mu? bu 4 ayda her hangi bir ilaç kullandın mı?

canım bende de ağrı sızı yok çok şükür ama gebe kalamıyorum işte mutlaka bizimle sonucu paylaş canım olur mu? bu 4 ayda her hangi bir ilaç kullandın mı?

evet canım ilk öğrendiğimde 4.5cm dedi 1ay diane 35 kullandım 1ay sonunda kontrole gittiğimde hiç bi işe yaramamış kist hatta büyümüş 5.5 cm olmuş dedi kestirip attı bende kullanmadım ilacı 3ay kendi haline bıraktım doktora falan gitmedim daha çok moralim bozulucak diye 20gün önce başka bi doktora gittim 3.5dedi inanamadım küçülmüş bakalım bu aralar doktora gitmem lazım ama moralim bozulcak diye canım gitmek istemiyo kendi haline bıraktım bakalım bi süre daha bekleyip tekrar gidicem inşallah bi işe yaramıştır bi değişiklik olursa burdan yazarım

slm kızlar.. bir kez çikolata kistinden ameliyat oldum kist patlamış o yüzden acık ameliyat oldum.2 yıl aradan sonra yine tekrar etti.gecen ay aşılama oldu yanlız tutmadı bende sogan kürüne basladım eşimede keciboynuzu kürü yapıyorum...bakalım 3 kez soğan kürü yaptıktan sonra doktora gitcem.hayırlısı olsunnn..allah hepimize şifa ve bebek versin inşallah.

Allah şifa versin inşallah... sonuçları yaz olur mu bize de:)

benim hikayeme çok benziyo...ama ben daha aşılamaya başladım.bu ay testleri falan yaptırıcam.ve kısmetse başlanacak.
seninde ameliyat olduğun overde mi tekrar kist oluştu??

benim hikayeme çok benziyo...ama ben daha aşılamaya başladım.bu ay testleri falan yaptırıcam.ve kısmetse başlanacak.
seninde ameliyat olduğun overde mi tekrar kist oluştu??

her ikisindede vardı yine aynı şekilde oluşmuş canım.ya çok canım sıkılıyo artık,eritti beni bu hastalık,ne eşimi üzmek istiyorum nede anne babamı.yoruldum iki güne bir hastaneye gidip geldim bir ay boyunca yine hersey sil baştan.ameliyattanda korkuyorum,yumurta rezervlerimde azalmış.daha 25 yasındayım okul bile bu sene bitiyo kendimi derse veremiyorum yaaa

ben zeynep kamilde ameliyat oldum. şimdi tekrar zeynep kamile gidiyorum. sen hangi hastanede ameliyat oldun?şimdi hangi hastaneye gidiyosun?
beni kesinlikle ameliyat yapmıyolar. biliyosun her ameliyat risk ve yapışıklıklar artıyor. onun için aşılama yada tüp bebek tedavisine başlanacak.
yarın seamer testi yaptırarak başlıyorum bakalım.
bence sende en kısa zamanda gebe kalmaya bak.norma yolla, aşılama yada tüp bebek...

canım ben selcuklu tıp fak.ne gidiyorum doktorum prof.ve cevre illerden bile hasta geliyor o yüzden güveniyorum.doktorum zaten aşılamanın tutma ihtimalinin düşük olduğunu söylemişti direk tüp bebek dedi ama biz denemek istedik ilk aşılama tutmadı.biraz zaman geçsin tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.hakkımızda hayırlısı olsun...

5 cm olan çikolata kisti miydi canım?

Canım kistin çeşidini bilmiyorum ama çikolata kistinede iyi geldiğini duymuştum hatta arkadaşımın çikolata kistiydi geçti. Soğan kürü mucize gibi şuanda 5 haftalık hamileyim çok şükür:) Allah isteyen herkese hayırlı bebişler ve hamilelikler versin inşallah:)

şahane bir haber :)) çok mutlu oldum Rabbim hayırlı doğum nasip etsin, sağlık versin. ben de kürü yeni bitirdim bakalım doktora gitcem haftaya, inşallah işe yaramıştır da artık hamile kalabilirim :)))

şahane bir haber :)) çok mutlu oldum Rabbim hayırlı doğum nasip etsin, sağlık versin. ben de kürü yeni bitirdim bakalım doktora gitcem haftaya, inşallah işe yaramıştır da artık hamile kalabilirim :)))

Amin çok sağolun Allah sizede nasip eder inşallah:) Beslenmede çok önemli düzenli yemek iyi bir kahvaltı ve stresten uzak durmak. Birde ben mesir macunu yemiştim 1 tane çubuk şeklinde olandan etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama denemeye değer:)

bu ay yaptım soğan kürü 4,5 cm lik çikolata kistim neredeyse yok olmuş 1cm bile değil dedi çok sevindim...kürün bittiği gün doktora gittim...etki edip etmediğini öğrenmek için doktor rahmin müsait olduğunu söyledi hatta 2. kez yumurtlamışım bugünleri değerlendirin dedi...adet tarihim 17 nisan bakalım beklemedeyim...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

bende işe yaradı yani tavsiye ederim

senin adına cok sevindim bende soğan kurunu yaptım bıttı bakalım ıns benımkı de gecmıstır.sımdı kuru ıncır kuru yapıyorum sende yapabılırsın yumurtlama sayısını arttırıyormus:))

çoook sevindimmm canım. demek ki senin yeni oluşmuş bu kadar büyük kisti erittiğine göre. benim 2,5 cm lik kistimi eritmedi mesela eski olduğu için. ama yumurtalarıma etki etti çok şükür. benim de bat 29 nisan bu ay yumurta takibi yapılıyor, inşallah hayırlısı ile hamile kalıp sağlıklı bebek/bebeklerim olur... tabi tüm isteyenlerin de :))

Merhaba;
Kızlar bundan 1,5 ay önce şiddetli sancıyla acile gittim tahliller falan ypıldı ulatrason dopler derken sağ overde 4,5 cm çikolata kisti tespit edildi ve dünyam yıkıldı. İnternetten araştırdım ve Prof. Dr İbrahim Saraçoğlunun soğan kürünü aynen anlatıldığı gibi 15 gün uyguladım ve 2 gün önce doktora gittim inanmayacaksınız ama kist 3 cm olmuş ve sancılandığım dönemde ca125:234 ca19-9 145 çıkmıştı şimdi ise ca125:26 soğan kürü haricinde hiçbir ilaç kullanmadım. inanıyorumki bu kürün faydası oldu benim durumumda olan tüm arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim.
Sağlıklı Günler...

çok iyi sonuç almışsın şahane yani :) bende işe yaramadı canım 2,5 cm kistim. bu ay 2.kürü yapmayacağım yumurta takibi yapılıyor, bebek varsa düşük tehlikesi var çünkü.

Evet canım bende bu kadar etkili olacağını tahmin etmiyordum yani umutsuzca yaptım ama bir taraftanda internetten günlerce araştırdım ve genelde bu kürün başarılı olduğu ile ilgili yorumlar okudum bu kürü düzenli kullanmak çok önemli. Anladığım kadarıyla sen bebek istiyorsun Allah hayırlı bebişler nasip etsin canım.

4,5 cm mi hıh sizinkide bişey mi bende 6,5 cm çıktı kızlar şaka bir yana birkaç ay önce ameliyat sınırını geçtiğim için nerdeyse ameliyat olcaktım. ama çıkar çıkmaz 5 gun soğan suyu içtim. doktorun verdiği doğum kontrol hapını kullandım. ve kontrole gittiğimde kaybolduğu söylendi. şok oldum tabi. benimki çikolata kisti değilmiş galiba hemen kaybolduğuna göre. gerçekten soğan suyunun faydalı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…