merhaba arkadaşlar,
soğan kürü yaptım,
1.süper iyi geldi, kistler gitti ve hatta hamileyim :)
2.eh biraz iyi geldi
3.hiç bir şeye yaramadı
4.ben de denemek istiyorummmm
diyenler kimler???
buyrun burada toplaşalım bakalım inşallah güzel sonuçlar alalımmmmmm
canım hiç biri(
3 sene hamile kalamadam ibrahim hocanın soğan kürünü yaptım 2 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelik düştü. sonraki ay korunduk şimdi yani bu ay yine hamile kaldım ama bebiş yine tutunamadı
bu arada benim çıkarımım şu oldu. hamile kalmamı kesinlikle etkiledi soğan suyu hatta sayesinde kaldığıma inanıyorum ama bu düşüğümün nedeni çikolata kistim mi başka bişey
mi bilmemaraştırcaz. bu arada soğan suyu bildiğim polikistleri yokedio ama çikolatayı en azından benimki sabit canım. ama bence kesinlikle ve kesinlikle denenmeli
canım çikolata kistinin boyutları nedir?
canım, şunu okudum nette.
Vaginal akıntılar için kullanılan soğan suyu kürü aynı zamanda çikolata kisti, erken menopoz, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi sorunları olan bayanlar için de çok iyi bir çözümdür. Yumurtalıklardaki kisti tamamen yok etmektedir.
ben de okuduklarımdan etkilendim o yüzden bu konuyu açtım. yapmak işe yarar mı acaba toplaşıp bilgilerimizi paylaşalım istedim.
3cm ye yakınmış ve sol tüpümün girişine yakınmış.içindede su toplaması gibi bişey gördüler. küçük ameliyata gerek yok dediler hep belkide haklılar ama şimdilik bildiğim tek sıkıntım bu(
senin kinin boyutu nedir. kaç senedir bebek istiosun?
ben 2 aşılama yaptım hamile kalmadım. bana sorarsan kesinlikle yap derim 3 sene sonra hamile kalmak bile mucizeydi benim için ve bunu bence sğan suyuna borçluyum
2,6 cm civarı. büyüyüp küçülüyor adetle... ben aslında başta düşünmüyordum sonra bir kontrol olayım dedim. adetlerim de hep sancılıdır benim zaten. meğer çikolata kisti varmış. sağda 1 solda 2 tane. hemen çocuk dedi, doktor. 1 senelik evliyim. 6-7 ay oldu deniyoruz işte.
sen ne zamandır istiyorsun bebek?
yapıyım dimi? doktoruma da danıştım. sen bilirsin zararı olmaz ama kistlere yarar mı bişey diyemem dedi. en azından bünyen kuvvetlenir, kafana yatıyorsa yapabilirsin, dedi.
kesinlikle yap. bana da doktor bi arkadaşım dedi güçlü bir antibiyotik etkisi var mantıksal olarak yumurtalıkları yada tüpleri dezenfekte ediyordur dedi. yan etkisi yok dene demişti. 4mm lik kistimi yok etti ama o çikolata değildi. kesinlikle şiddetle denemeni tavsiye ederim. şimdiki aklım olsa ilk zamanlarda denerdim hızlı yol katederdim..
merhabalar, ben 2007 senesinde çikolata kistinden ameliyat oldum, 3 sene doğum kontrol hapı içtim, 2 sene haplara ara verdim, şimdi yine 2 cmlik kist çıktı, doğum kontrol hapı verdi doktor, bu haplardan çikolata kistine en iyi gelen hangisi bilen var mı?
teşekkür ederim sorumu cevapladığın için.. bana da doktor yasmin verdi , başka doktora daha göründüm ben önceden microgynon kullanıyordum ,bana ona devam edebilirsin dedi, yasmin mi microgynon mu kullanayım bilemiyorum kafam karıştı..
yapıyım dimi? doktoruma da danıştım. sen bilirsin zararı olmaz ama kistlere yarar mı bişey diyemem dedi. en azından bünyen kuvvetlenir, kafana yatıyorsa yapabilirsin, dedi.
Benimde sol yumurtalığımda 5 cm kist vardı ve soğan suyu kürü sayesinde geçti.Fakat rahim başında yer alan 1,5 cm lik miyomum geçmedi hatta 2 ayda 2 cm e çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?