çikolata kisti olup soğan kürünü yapanlar ya da yapmak isteyenler buyursunlar...

deryaf

Hamdolsun Ya Varis
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
2.495
23
158
merhaba arkadaşlar,
soğan kürü yaptım,
1.süper iyi geldi, kistler gitti ve hatta hamileyim :)
2.eh biraz iyi geldi
3.hiç bir şeye yaramadı
4.ben de denemek istiyorummmm
diyenler kimler???
buyrun burada toplaşalım bakalım inşallah güzel sonuçlar alalımmmmmm

merhaba arkadaşlar,
soğan kürü yaptım,
1.süper iyi geldi, kistler gitti ve hatta hamileyim :)
2.eh biraz iyi geldi
3.hiç bir şeye yaramadı
4.ben de denemek istiyorummmm
diyenler kimler???
buyrun burada toplaşalım bakalım inşallah güzel sonuçlar alalımmmmmm

canım hiç biri:((
3 sene hamile kalamadam ibrahim hocanın soğan kürünü yaptım 2 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelik düştü. sonraki ay korunduk şimdi yani bu ay yine hamile kaldım ama bebiş yine tutunamadı:25::25::25::25::25::25:

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

adet bitiminden 7 gün sonra başlıyoruz.
15 gün içiyoruz.
bu sırada yeni adet dönemi başlıyor. bu bitince diğer adet döneminden 10 gün önce tekrar başlıyoruz. 7 veya 10 gün daha içip kürü sonlandırıyoruz.

bu arada benim çıkarımım şu oldu. hamile kalmamı kesinlikle etkiledi soğan suyu hatta sayesinde kaldığıma inanıyorum ama bu düşüğümün nedeni çikolata kistim mi başka bişey
mi bilmem:50: araştırcaz. bu arada soğan suyu bildiğim polikistleri yokedio ama çikolatayı:50: en azından benimki sabit canım. ama bence kesinlikle ve kesinlikle denenmeli

canım hiç biri:((
3 sene hamile kalamadam ibrahim hocanın soğan kürünü yaptım 2 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelik düştü. sonraki ay korunduk şimdi yani bu ay yine hamile kaldım ama bebiş yine tutunamadı:25::25::25::25::25::25:

canım çikolata kistinin boyutları nedir?

bu arada benim çıkarımım şu oldu. hamile kalmamı kesinlikle etkiledi soğan suyu hatta sayesinde kaldığıma inanıyorum ama bu düşüğümün nedeni çikolata kistim mi başka bişey
mi bilmem:50: araştırcaz. bu arada soğan suyu bildiğim polikistleri yokedio ama çikolatayı:50: en azından benimki sabit canım. ama bence kesinlikle ve kesinlikle denenmeli

canım, şunu okudum nette.
Vaginal akıntılar için kullanılan soğan suyu kürü aynı zamanda çikolata kisti, erken menopoz, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi sorunları olan bayanlar için de çok iyi bir çözümdür. Yumurtalıklardaki kisti tamamen yok etmektedir.
ben de okuduklarımdan etkilendim o yüzden bu konuyu açtım. yapmak işe yarar mı acaba toplaşıp bilgilerimizi paylaşalım istedim.

canım çikolata kistinin boyutları nedir?

3cm ye yakınmış ve sol tüpümün girişine yakınmış.içindede su toplaması gibi bişey gördüler. küçük ameliyata gerek yok dediler hep belkide haklılar ama şimdilik bildiğim tek sıkıntım bu:((
senin kinin boyutu nedir. kaç senedir bebek istiosun?

canım, şunu okudum nette.
Vaginal akıntılar için kullanılan soğan suyu kürü aynı zamanda çikolata kisti, erken menopoz, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi sorunları olan bayanlar için de çok iyi bir çözümdür. Yumurtalıklardaki kisti tamamen yok etmektedir.
ben de okuduklarımdan etkilendim o yüzden bu konuyu açtım. yapmak işe yarar mı acaba toplaşıp bilgilerimizi paylaşalım istedim.

ben 2 aşılama yaptım hamile kalmadım. bana sorarsan kesinlikle yap derim 3 sene sonra hamile kalmak bile mucizeydi benim için ve bunu bence sğan suyuna borçluyum

3cm ye yakınmış ve sol tüpümün girişine yakınmış.içindede su toplaması gibi bişey gördüler. küçük ameliyata gerek yok dediler hep belkide haklılar ama şimdilik bildiğim tek sıkıntım bu:((
senin kinin boyutu nedir. kaç senedir bebek istiosun?

2,6 cm civarı. büyüyüp küçülüyor adetle... ben aslında başta düşünmüyordum sonra bir kontrol olayım dedim. adetlerim de hep sancılıdır benim zaten. meğer çikolata kisti varmış. sağda 1 solda 2 tane. hemen çocuk dedi, doktor. 1 senelik evliyim. 6-7 ay oldu deniyoruz işte.
sen ne zamandır istiyorsun bebek?

ben 2 aşılama yaptım hamile kalmadım. bana sorarsan kesinlikle yap derim 3 sene sonra hamile kalmak bile mucizeydi benim için ve bunu bence sğan suyuna borçluyum

yapıyım dimi? doktoruma da danıştım. sen bilirsin zararı olmaz ama kistlere yarar mı bişey diyemem dedi. en azından bünyen kuvvetlenir, kafana yatıyorsa yapabilirsin, dedi.

2,6 cm civarı. büyüyüp küçülüyor adetle... ben aslında başta düşünmüyordum sonra bir kontrol olayım dedim. adetlerim de hep sancılıdır benim zaten. meğer çikolata kisti varmış. sağda 1 solda 2 tane. hemen çocuk dedi, doktor. 1 senelik evliyim. 6-7 ay oldu deniyoruz işte.
sen ne zamandır istiyorsun bebek?

benim de adetlerim çok ama çooooook sancılı oluyor ilk oluşundan beri. ben artık bu düşükten sonra tüp bebeğe başlıyorum canım:(

yapıyım dimi? doktoruma da danıştım. sen bilirsin zararı olmaz ama kistlere yarar mı bişey diyemem dedi. en azından bünyen kuvvetlenir, kafana yatıyorsa yapabilirsin, dedi.

kesinlikle yap. bana da doktor bi arkadaşım dedi güçlü bir antibiyotik etkisi var mantıksal olarak yumurtalıkları yada tüpleri dezenfekte ediyordur dedi. yan etkisi yok dene demişti. 4mm lik kistimi yok etti ama o çikolata değildi. kesinlikle şiddetle denemeni tavsiye ederim. şimdiki aklım olsa ilk zamanlarda denerdim hızlı yol katederdim..

kesinlikle yap. bana da doktor bi arkadaşım dedi güçlü bir antibiyotik etkisi var mantıksal olarak yumurtalıkları yada tüpleri dezenfekte ediyordur dedi. yan etkisi yok dene demişti. 4mm lik kistimi yok etti ama o çikolata değildi. kesinlikle şiddetle denemeni tavsiye ederim. şimdiki aklım olsa ilk zamanlarda denerdim hızlı yol katederdim..

anladım canım. başlarım ben de o zaman. sağolasın.

merhabalar, ben 2007 senesinde çikolata kistinden ameliyat oldum, 3 sene doğum kontrol hapı içtim, 2 sene haplara ara verdim, şimdi yine 2 cmlik kist çıktı, doğum kontrol hapı verdi doktor, bu haplardan çikolata kistine en iyi gelen hangisi bilen var mı?

merhabalar, ben 2007 senesinde çikolata kistinden ameliyat oldum, 3 sene doğum kontrol hapı içtim, 2 sene haplara ara verdim, şimdi yine 2 cmlik kist çıktı, doğum kontrol hapı verdi doktor, bu haplardan çikolata kistine en iyi gelen hangisi bilen var mı?

bana dün doktor yasmin verdi. bebek düşündüğümüz halde kullancaz mecburen. 2 ay deneyelim küçülme olacakmı bakalım, dedi doktor. ben de hazır denemeyi durdurmuşken soğan kürü deneyeyim diyorum.

teşekkür ederim sorumu cevapladığın için.. bana da doktor yasmin verdi , başka doktora daha göründüm ben önceden microgynon kullanıyordum ,bana ona devam edebilirsin dedi, yasmin mi microgynon mu kullanayım bilemiyorum kafam karıştı..

teşekkür ederim sorumu cevapladığın için.. bana da doktor yasmin verdi , başka doktora daha göründüm ben önceden microgynon kullanıyordum ,bana ona devam edebilirsin dedi, yasmin mi microgynon mu kullanayım bilemiyorum kafam karıştı..

ben ilk kez kullanıyorum doğum kontrol hapı. isimlerini bile bilmiyorum maalesef :(

Benimde sol yumurtalığımda 5 cm kist vardı ve soğan suyu kürü sayesinde geçti.Fakat rahim başında yer alan 1,5 cm lik miyomum geçmedi hatta 2 ayda 2 cm e çıktı :(

Benimde sol yumurtalığımda 5 cm kist vardı ve soğan suyu kürü sayesinde geçti.Fakat rahim başında yer alan 1,5 cm lik miyomum geçmedi hatta 2 ayda 2 cm e çıktı :(

5 cm olan çikolata kisti miydi canım?

benimde 3,5cm çikilotakistim var ama bana hiç bi şekilde ağrı sızı yaşatmıyo çok şükür hiç bi şikayetim yok ama artık bebek istiyorum 4aydır olmadı bakalım olucakmı engelmiş bu kist ben 15gün içtim bu kürü hatta bugün bitti bakalım etkisi olucakmı bebek için inşallah küçülme olmuştur

Back