• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti olup ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

perikizi__

🤰👶😻
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
180
85
98
Merhaba) benim 2 yumurtalığımda da çikolata kisti var 3 aylık evliyim 2 aydır korunuyorduk doktor muayinesinde öğrendim kistlerimi. Doktorum ameliyat değilde hemen hamile kalmaya çalışmamı söyledi ilaçlar yazdı. Çikolata kisti varken Ovulasyon testi yapıp hamile kalanlar varmı? Bende denemek istiyorum bu ay

Mutlaka dene kismet belki kalirsn ama ben kalamadım tüp bebekteyim

Merhaba) benim 2 yumurtalığımda da çikolata kisti var 3 aylık evliyim 2 aydır korunuyorduk doktor muayinesinde öğrendim kistlerimi. Doktorum ameliyat değilde hemen hamile kalmaya çalışmamı söyledi ilaçlar yazdı. Çikolata kisti varken Ovulasyon testi yapıp hamile kalanlar varmı? Bende denemek istiyorum bu ay
[/QUOTE kaç cnm kistleriniz]

Solda 4,5 cm sağda 2 tane var ama küçük ölçüde yumurtlama takipi yaptık dominant 1 yumurtam oluşmuş ovulasyon testi ile takip edib ayni günü değerlendirdim bakalım netice ne olacak

Ovulasyon testi pozitif miydi o bir yumurtayı gordugunuzde

Yumurtayı ultrasonda gördük 16mm olmuşdu ertesi sabah test yaptığımda pozitiv çizgiden biraz soluk çıkmışdı değerlendirdim aynı günü ama maalesef geçen ay hamilelik olmadı. Şimdi 7 gündü soğan suyu içiyorum çok fazla akıntım var 7 gündür galiba işe yarıyor

Soğan kürünü denedinmi hiç? Ben 7 gündür yapıyorum inanılmaz bi akıntım var ve bazende kistlerimde ağrılar hiss ediyorum. Bu ay söz verdim kendime kürü tamamlamadan doktora görünmeyeceğim
Soğan kürünü geçen ay denedim ve adetimi baya bir geciktirdi hormonları tamamen bozacak diye çok korktum bir daha yapmayı düşünmüyorum akıntı flnda yapmadı bende muhtemelen bana yaramadı umarım size yarar

Adet gecikmesi neden ile gitdiğimde doktor müayine etdi ve 2 tane çikolata kistim olduğunu söyledi . Başka türlü ağrı filan hiç hiss etmemişdim ağrısız acısız bi şekilde büyümüş
benim yumirtlama donemlerin1cok ağrılı ama bende kist oldugu saptanamadı kackere vajinal1muayane oldum olsa cikarmiydi kesin

Normal karındanda ultrason yapınca bende kistlerim görüldü. Adet dönemin kaç gün sürüyor? Yani bi günlerinde bi değişme varmı?
Adetdojemim maksimim 6gun suruyor son ikiaydir adetlerim 7gun geickiyir bununiicj adeti bkeliyorim hormontesti için.2aya kadar hep 28gunde birolurdim

Adetdojemim maksimim 6gun suruyor son ikiaydir adetlerim 7gun geickiyir bununiicj adeti bkeliyorim hormontesti için.2aya kadar hep 28gunde birolurdim

Başka bi doktora görün o zaman. Doktorum bana dediki çikolata kistinin bazı belirtileri vardır. Adet dönemine yakın karında kasıklarda sızı, yumurtalarda tembellik geç yumurtlama hatta yumurtlayamama, evli isen ilişki sırasında ağrılar, adet döngesinin normalinden uzanması ve bazı nadir hastalarda var ki onlarda hiç bir belirti olmaz sadece adet gecikmesi ile gelir ve öğreniriz ki çikolata kisti var ve yumurta tembelliği yaratmış. Bende aynen böyle oldu.

Back