Çikolata kisti adetle atılan bi kist değil malesefÇikolata kisti çoğu zaman adetle atılıyor. Tedaviye bile gerek kalmıyor çoğu zaman, yine de doktorunuz ne diyorsa o... endişe etmeyin çok gençsiniz en az 3 çocuk yaparsınız :) sevgiler
5 yıl önce doktorum çok ufak bi kist çikolata gibi ama adetten sonra bakalım kalmıyor çoğu zaman demişti. Ona istinaden yazdım. Gönlünü ferah tut çok çok gençsin, annem bana karnında 4 kilo miyomla hamile kalmış, Allah ol derse olurÇikolata kisti adetle atılan bi kist değil malesef
Çoookkk yanlış biliyorsunuz, yanlış yönlendirmeyin bari insanları. Adetle atılan kist değil bu.Çikolata kisti çoğu zaman adetle atılıyor. Tedaviye bile gerek kalmıyor çoğu zaman, yine de doktorunuz ne diyorsa o... endişe etmeyin çok gençsiniz en az 3 çocuk yaparsınız :) sevgiler
Ne yanlış yönlendirmesi ? Ben kendi tecrübemi yazdım, bir sonraki reglimde doktorun gördüğü ve çikolata kisti dediği şey gitmişti. Ayrıca doktunuz ne diyorsa o demişim. Moral vermek için yazılmış bir mesaj, bu tepki çok anlamsız değil mi?Çoookkk yanlış biliyorsunuz, yanlış yönlendirmeyin bari insanları. Adetle atılan kist değil bu.
İnşallah bakalım hani kaç aydır deniyoruz olmuyo ya diyorum kendi kendime engel oluyo sanırım diyeÇikolata kisti çoğu zaman adetle atılıyor. Tedaviye bile gerek kalmıyor çoğu zaman, yine de doktorunuz ne diyorsa o... endişe etmeyin çok gençsiniz en az 3 çocuk yaparsınız :) sevgiler
Kesinlikle çikolata kisti degildir o ama kistle hamile kalan da var bende kaldı ama kaybettim malesef 4 buçuk aylikken5 yıl önce doktorum çok ufak bi kist çikolata gibi ama adetten sonra bakalım kalmıyor çoğu zaman demişti. Ona istinaden yazdım. Gönlünü ferah tut çok çok gençsin, annem bana karnında 4 kilo miyomla hamile kalmış, Allah ol derse olur
Canım ben çikolata kistiyle doğal yolla hamile kaldım ama kalbi durduğu için 8 haftalıkken kürtaj oldum. 4cm sol tarafta kist. 1 yıldır deniyorum henüz bi sonuç alamadım. Ama kuzenlerim çikolata kistiyle hamile kaldılar teyzemin kızları, bu anneden gelen bi hastalık. Başka kimde var ailemde bilmiyorum. Ama herkesin çocuğu var yani genetik olduğu için düşünüyorum kimde var diye bildiğim bi kuzenlerimle bende var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bir an önce tedavisiz şekilde hamile kalırızKızlar bu kist hakkında bildiğim küçük milm boyutunda olanlar kendi kendine gidebiliyor yanlız cm boyutuna gelmişse eğer yapışık bi hal alıyor gitmesi erimeside mucize olur tek umudum tek taraf yumurtam temiz olması doktorum eğer 1 sene içinde olmazsa bebek tedaviye geçeriz dedi ilaçla da olmazsa ameliyat dedi ameliyattan sonra hamile kalman çok yüksek ki olur dedi bakalım bu kisti olanlar Allah yardım etsin umarım bu kiste rağmen Rabbım ol derkisti olup da doğal yoldan hamile kalan arkadaşlar var mı aranızda
İnşallah kuzum sağol cevap verdiğin içinCanım ben çikolata kistiyle doğal yolla hamile kaldım ama kalbi durduğu için 8 haftalıkken kürtaj oldum. 4cm sol tarafta kist. 1 yıldır deniyorum henüz bi sonuç alamadım. Ama kuzenlerim çikolata kistiyle hamile kaldılar teyzemin kızları, bu anneden gelen bi hastalık. Başka kimde var ailemde bilmiyorum. Ama herkesin çocuğu var yani genetik olduğu için düşünüyorum kimde var diye bildiğim bi kuzenlerimle bende var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bir an önce tedavisiz şekilde hamile kalırız
Canım benim, Allah en kısa zamanda anne olmanı nasip etsin inşallah, bu ay hamilelik haberini alalım inşallahKesinlikle çikolata kisti degildir o ama kistle hamile kalan da var bende kaldı ama kaybettim malesef 4 buçuk aylikken
Baktırdım evet kuzu amh yani yumurtalık rezervim baya iyiydi doktor bi problem yok demişti 2019 senesinde mi ne vermiştim ama tekrar vermekte fayda var aslındaAyrıca çikolata kisti adetle atılmıyo. Gebelik varsa sezeryanle alınıyo eğer boyut büyükse laparoskopiyle alınıyo ki bu rezerv açısından iyi değil amh baktırdın mı? Amh çikolata kisti olanlarda önemli.
Kist ne yazık ki rezervi çok etkiliyor sen yine bi yaptır bence takipte ol yani benim 4.016 amh o yüzden tüp için yaza kadar beklicem. Yaza kadar doğal yolla olmazsa ki inşallah olur olmazsa tüp yani diğer türlü çok yıptarıcı oluyo her ay negatifBaktırdım evet kuzu amh yani yumurtalık rezervim baya iyiydi doktor bi problem yok demişti 2019 senesinde mi ne vermiştim ama tekrar vermekte fayda var aslında
Amh normal değerde mi yani şu an seninki canımKist ne yazık ki rezervi çok etkiliyor sen yine bi yaptır bence takipte ol yani benim 4.016 amh o yüzden tüp için yaza kadar beklicem. Yaza kadar doğal yolla olmazsa ki inşallah olur olmazsa tüp yani diğer türlü çok yıptarıcı oluyo her ay negatif
Hsg den çok korkuyorum ben Allah o duruma getirmesin kimseyi inşallahKist ne yazık ki rezervi çok etkiliyor sen yine bi yaptır bence takipte ol yani benim 4.016 amh o yüzden tüp için yaza kadar beklicem. Yaza kadar doğal yolla olmazsa ki inşallah olur olmazsa tüp yani diğer türlü çok yıptarıcı oluyo her ay negatif
Normal balım iyi yani ama işte kalite önemli kist kaliteyi etkiliyo bideAmh normal değerde mi yani şu an seninki canım
Hsg den hiç korkmaaa korkulacak hiç bişey yok nerdesin istanbuldaysan ya Şişli echomara git ya da bakırköy emarparka ben emarparkta çektirdim anestezisiz acı ağrı hiç olmadı çok rahattı valla.Hsg den çok korkuyorum ben Allah o duruma getirmesin kimseyi inşallah
Bende gideyim de bi bastırayım ya bayadir gelmedi aklımaNormal balım iyi yani ama işte kalite önemli kist kaliteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?