Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp kalbe karşıymış :)Merhaba, aynı konuyu açacaktım siz açmışsınız. Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Çok sevindim sizin adınıza, peki ne kadar sürede hamile kaldınız uzun süre denemeniz gerekti miBen varım hem çikolata kistim hemde pkos vardi hemde tedavisiz bir şekilde hamile kaldım
Evet çok sürdü mü denemeniz ve sonuçlanmasıBen varım hem çikolata kistim hemde pkos vardi hemde tedavisiz bir şekilde hamile kaldım
Hayır öğrendikten 6 ay sonra hamile kaldimEvet çok sürdü mü denemeniz ve sonuçl
Daha önce var mıydı bilmiyorum boyutu hakkında da doktorum bişey söylemedi ama ultrasonda gördüğüm kadarıyla çok büyük değildi evlendikten 1,5 yıl sonra oldu. Kisti öğrendikten sonra 6 ay içinde hamile kaldımÇok sevindim sizin adınıza, peki ne kadar sürede hamile kaldınız uzun süre denemeniz gerekti mi
Böyle güzel şeyler duymak moral oluyor, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Takviye olarak ne kullandınız acabaTabiki cok var hemde hamile kalan, takviye edici gidayla 2 kez kaldım ben, kızımı kaybettim malesef ama cok şükür oğlumla bu haftalara geldik
Çok teşekkürler cevabınız için darısı başımıza olsun inşallahDaha önce var mıydı bilmiyorum boyutu hakkında da doktorum bişey söylemedi ama ultrasonda gördüğüm kadarıyla çok büyük değildi evlendikten 1,5 yıl sonra oldu. Kisti öğrendikten sonra 6 ay içinde hamile kaldım
Kizimda impryl oğlumda maxijuno.. Eğer rahim filminde tüpler aciksa, hormonlar ve eşinin değerleri iyiyse oluyor Allahın izniyleBöyle güzel şeyler duymak moral oluyor, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Takviye olarak ne kullandınız acaba
Tesekkür ederim cevaplarınız içinKizimda impryl oğlumda maxijuno.. Eğer rahim filminde tüpler aciksa, hormonlar ve eşinin değerleri iyiyse oluyor Allahın izniyle
Kac ayda oldu cnm bı kere daha konuşmuştuk senle. 16 ay oldu benimde hala olmadı rahim filmi temiz hormonlar iyi eşimin sonuclari iyi 2 buçuk 3 cm lik bı çikolata kistim var 16 aydır engel oluyo napcam şaştım kaldimKizimda impryl oğlumda maxijuno.. Eğer rahim filminde tüpler aciksa, hormonlar ve eşinin değerleri iyiyse oluyor Allahın izniyle
Kizimda 9.ayimizda oldu oğlumda 6.ayimizda cnm, kalite için ilaç kullandin mi? Bide ayrıca ara ara soğan kürü yaptim hayıt hapı içtim clife macun yedim onlar da vesile olmuş olabilirKac ayda oldu cnm bı kere daha konuşmuştuk senle. 16 ay oldu benimde hala olmadı rahim filmi temiz hormonlar iyi eşimin sonuclari iyi 2 buçuk 3 cm lik bı çikolata kistim var 16 aydır engel oluyo napcam şaştım kaldim
Ben de Annesiyim123 ile birebir aynı durumdayım sadece benim 18 ay oldu aşılama da tutmadı napicam şaşırdım kaldımKac ayda oldu cnm bı kere daha konuşmuştuk senle. 16 ay oldu benimde hala olmadı rahim filmi temiz hormonlar iyi eşimin sonuclari iyi 2 buçuk 3 cm lik bı çikolata kistim var 16 aydır engel oluyo napcam şaştım kaldim
Clife macunu düzenli 1 kutusunu 2 ay yedim bende düzenli yürüyüş yapmıştım o zmn ama olmadı geçen ay inofolic kombi kullandım gene olmadı bu ay arı sütü bal polen propolis karışımı alıp kullandım gene yokKizimda 9.ayimizda oldu oğlumda 6.ayimizda cnm, kalite için ilaç kullandin mi? Bide ayrıca ara ara soğan kürü yaptim hayıt hapı içtim clife macun yedim onlar da vesile olmuş olabilir
Ne kadar çoğaldı demi bu çikolata kisti sorunu pko gibi oldu. Ben ilk üye olduğumda derdimi paylaşacak 1 2 kişi vardı sadece çikolata kisti olan smdi birsurü insan var. Keşke olmasa. Rabbim hepimizi kurtarsın tez vakitte bebeklerimize kavusalim. çok pis bı hastalık hem evlat sahibi olmamızı engelliyo hemde çok agri sancılıBen de Annesiyim123 ile birebir aynı durumdayım sadece benim 18 ay oldu aşılama da tutmadı napicam şaşırdım kaldım
Çok sevindim darısı bizlerin başına :)Ben varım hem çikolata kistim hemde pkos vardi hemde tedavisiz bir şekilde hamile kaldım
Aynen öyle canım ama arada sırada aklıma takılmıyor değil benim geçen sene ca 125 değeri falan düşük çıkmıştı normal aralıkta ama çoğu kişinin yüksek çıkıyormuş sanırımNe kadar çoğaldı demi bu çikolata kisti sorunu pko gibi oldu. Ben ilk üye olduğumda derdimi paylaşacak 1 2 kişi vardı sadece çikolata kisti olan smdi birsurü insan var. Keşke olmasa. Rabbim hepimizi kurtarsın tez vakitte bebeklerimize kavusalim. çok pis bı hastalık hem evlat sahibi olmamızı engelliyo hemde çok agri sancılı