Suneli Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 186 37 48 29 8 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Suneli #1 Selam, kizlar.Benim sagimda 4, sol overimde 2cm cikolata kistim var.4 aydir cocuk istiyoruz.Femara onerdiler.Varmi kullanip hamile kalan?
Selam, kizlar.Benim sagimda 4, sol overimde 2cm cikolata kistim var.4 aydir cocuk istiyoruz.Femara onerdiler.Varmi kullanip hamile kalan?
Kurabiyex Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2018 2.120 3.033 133 8 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Suneli #2 Femarayi bilmiyorum ama ben çikolata kistiyle hamile kaldım konu açtım hatta belki işine yarar
S Seymaasmin Sabır Şükür Dua 🤲 Kayıtlı Üye 8 Haziran 2020 612 222 53 26 8 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Suneli #3 Suneli .!.: Selam, kizlar.Benim sagimda 4, sol overimde 2cm cikolata kistim var.4 aydir cocuk istiyoruz.Femara onerdiler.Varmi kullanip hamile kalan? Genişletmek için tıkla... Canım benim annemdede çikolata kisti vardı soğan kürüyle yok oldu dene bence
Suneli .!.: Selam, kizlar.Benim sagimda 4, sol overimde 2cm cikolata kistim var.4 aydir cocuk istiyoruz.Femara onerdiler.Varmi kullanip hamile kalan? Genişletmek için tıkla... Canım benim annemdede çikolata kisti vardı soğan kürüyle yok oldu dene bence
Suneli Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 186 37 48 29 10 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Suneli #4 Seymaasmin .!.: Canım benim annemdede çikolata kisti vardı soğan kürüyle yok oldu dene bence Genişletmek için tıkla... Bende rahim.incelmesi var sogan suyu daha da inceltiyot dediler
Seymaasmin .!.: Canım benim annemdede çikolata kisti vardı soğan kürüyle yok oldu dene bence Genişletmek için tıkla... Bende rahim.incelmesi var sogan suyu daha da inceltiyot dediler
Suneli Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 186 37 48 29 10 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Suneli #5 Kurabiyemusavir .!.: Femarayi bilmiyorum ama ben çikolata kistiyle hamile kaldım konu açtım hatta belki işine yarar Genişletmek için tıkla... ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsinHangi konu
Kurabiyemusavir .!.: Femarayi bilmiyorum ama ben çikolata kistiyle hamile kaldım konu açtım hatta belki işine yarar Genişletmek için tıkla... ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsinHangi konu