• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti olup aşılama yaptıranlar lütfen yardımcı olun

bebegim-gel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
6.134
6.385
148
33
Merhaba arkadaşlar ben 2.5 senedir cikolata kisti yüzünden hamile kalamadım tup bebek yaptrdim olmadi .amelyt oldum ve şuan 1.5 cm kist tekrarladı 6 ay oldu hala hamile kalamadım doktor aşılama yapalım dedi ama bnde şans düşük diye pek istemiyorum napıcam bilmiyorum sizce şansimi denemeliyim?

Merhaba konunu görünce yazmak istedim umut olur diye 7 ay önce çikolata kistim olduğunu öğrendim 3 cm lik bir çikolata kistim vardı çok şükür ki büyümedi fakültede tüp bebek merkezine gittim ve doktor bana iki kere hızlı aşılama yaparız sonra tüp bebeğe geçeriz demişti şansım az gibiydi çünkü daha önce klomenle yapılmış negatif bir aşılamam vardı bunu iğne ile yapacaktı ben de kanım ettim çok şükür ki Allah'ım mucizemi bu aşılama da bana bağışladı bence aşılama dene derim kistin küçük benimki 3 cm di eşin de sorun yoksa vakit kaybetme bu hastalık için hamilelik birebir demişti doktorum

Back